Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Windows

LinkBack Seçenekler
Eski 12/10/2008, 12:03   #1 (permalink)
Üye

Acacia Adlı Üyenin Profil Grafiği

Varsayılan winlogon.exe uygulama hatası

hemen sorunu söleyeyim

bilgisayarı açtığımda windows açılıyor yazısından sonra winlogon.exe - Uygulama - Hatası diyo ve tamam yada iptale tıkladığımda bilgisayara reset atıyor sonrasında açılıyor ve aynı şeler bidaha görülüyo format yada windows repair fayda etmiyor sorunun nasıl ortaya çıktığını bilmiyorum ama formatla halledemediğime göre ortada ciddi bi sorun vardır diye soruyorum..Windows Home Edition kullanıyorum Professional yüklemedim daha onu da denicem olmayacak eminim ama
Yardımlarınızı bekliyorum dört gözle hem de..

Acacia hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Etiketler
winlogon , winlogon nedir? , winlogon sorunu , winlogon uygulama hatası , winlogon.exe

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 10:06.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net