![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Çanakkale
|
Vistayı harici usb harddiskten kurmak mümkün mü? Harddiski bootable olarak nasıl tanımlıyacağım.Anakartım usb den boot etmeyi destekliyor.
__________________ Geleceğin BT Proje Yöneticisi Öss nedeniyle eskisi gibi online olamıyorum.Pm atarsanız cevaplarım. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| where id='Linux' Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Trabzon
| Alıntı:
Kurulumu yapmaya başlayın eğer kurulum ekranında USB sürücüyü görebiliyorsanız kurulabiliyordur ve boot olayını vista kendisi yapacaktır göremiyorsanız boşuna uğraşmazsınız.
__________________ Her şey Özgür İşletim Sistemi Linux için | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
| Alıntı:
Simdi oncelikle sistem kuracağın PC nin kesinlikle USB boot desteği olması laızm. CD niyetine kullanacağın HDD ve 4 ve üstü USB belleğin formatını öncelikle FAT 32 Yapman lazım. bu işlemi disk biçimleme yaparken seçiyorsun. Daha sonra vista DVD si nin takılı olduğu Sürücü (Bende F sizde hangisiyse önce tespit edin.ve yükleme yapacağınız HDD ve USB belleğininde sürücü adını öğrenin (Bende H Daha sonra; Başata gir==> Çalıştır==> CMD yazıp entere bas çıkan siyah ekranda f: yazı entere bas F:\ sürücüsüne geçmiş olmanız lazım daha sonra xcopy f:\*.* /s/e/f h:\ yaparak kopyalama bittikten sonra HDD veya USB diskimiz bir Vista DVD si oluyor. Başarılar.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
arkadaşın kesin DVD si çalışmıyordur.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Çanakkale
| Alıntı:
DVD'm çalışmadığı için uğraşıyorum böyle Diğer bilgisayarımın DVD'si çalışıyor. Ordan denerim.
__________________ Geleceğin BT Proje Yöneticisi Öss nedeniyle eskisi gibi online olamıyorum.Pm atarsanız cevaplarım. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
olumlu sonuc alırsan yazarsan sevinirim.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |