Ceviz Forum'a hoşgeldiniz.
Toplam 11 sayfadan 1. sayfa 1 2 3 4 5 ... En SonEn Son
101 sonuçtan 1 ile 10 arası gösteriliyor
    En Çetin Cevizci :)

Varsayılan Windows Vista

Özelikle çok merak ettiğim için internetten indirip kurdum. Tabiki hayal kırıklığına uğardım her firmanın serisini yaptığı bir program yada yazım gibi windows XP bir devrimdi.. Tıpkı 2006 sı çıkan EA gamesin FİFA99 u gibi. Deneme sürümü tabiki çok eksikleri olabilir... ama en son LİNUX Fedora Core 3 denemiştim Muhteşemdi Eğer microsoft LONGHORN u adam gibi yapamazsa saltanatları yıkılır....
    benim fikrim bu

Bahadır Malkoç
    Yer
    Ankara

bence biraz da tercih meselesi verdiğin fifa örneğine bakalım hiç sevmem fifa 99 'u oysaki hastayım 2004 ve 2005 'e kalkamıyorum başından
    Msnden ve özel mesaj ile lütfen yardım istemeyin...

Ceviz Üyesi
    Yer
    Bursa

yeni işletim sistemlerinde yani longhorn ve vistada çok bellek harcıyo bilmiorum belkide işlemcilerin ve belleklerin hızlarının artmasından kaynaklanıyodur ama bunca insan yeni nesil pcler kullanmıyo bence hata war.
    DO YOU BELIEVE IN LOVE AT FIRST SIGHT OR DO I HAVE TO WALK BY AGAIN ?
    Webogren.com
    Şebnem Ferah Fan

Deli Cevizci
    Yer
    Lefkoşa

Longhorn ve Vista aynı şeyler zaten. Ben P4 1.7 256 MB (512 de olabilir.) ram ile çalıştırdım gayet hızlıydı. Artık daha da düşük makina yoktur herhalde. Babam bile değiştirdi Celeron 1.2'sini.
    Köpekler istedi diye atlar ölmez.

...Sanat insan içindir...

Vista aslında alt yapısı bazda devrimsel özellikler getiren bir işletim sistemi olarak bakıyorum ben. İşe programcı gözüyle bakarsanız gerçekten win95 gibi bir milat yılı olacak Microsoft için.

"..."

İri Ceviz
    Yer
    İskenderun

Elbette bol yenilik olacak ve bunlar güzel şeyler ama ben Dawson 'ın dediği gibi sistem olarak biraz hatası var diye düşünüyorum ms in. Zaman gösterecek. Ne desek boş şimdilik

En Çetin Cevizci :)

Walla p4 3400 LGA 1024 DDrem 2 256 mb 16x ekran kartıyla denemiştim sık sık kitleniyor ve 2 GB lik bir işletim sistemi her 10 ana karttan 8 inin ac 97 ses kartını kullanmasına rağmen driverde onuda tanımıyor.. ve sistemin birden bire yeniden başlatmasına veya winamp 5.1 in kurulmamasına da bir anlam veremıyorum bence çok eksikleri var longhorn yapacaklarına stile xp yapsaydılar daha iyi olurdu

neyse bunlar ön yargı bakalım dananın kuyruğuna az kaldı 2006 o zman kopar umarım iyi olur..

ceyhunaksan.com
    Yer
    Eskişehir | İstanbul

Windows Vista tam bir işletim sistemi değil, daha doğrusu Longhorn`un geciken piyasaya çıkma zamanını kapatmak için Microsoft`un acele olarak hazırladıkları xp ile longhorn arası demek daha doğru olur.

Vista bazı yenilikleri getiriyor, ancak Longhorn beraberinde bir çok yenilik getirecek, daha doğrusu yenilikler Longhorn ile beraber gelecek diyebiliriz. Fakat şu var ki hali hazırda dosya sistemi üzerindeki son sistemi longhorn ile birlikte sürmemeleri bence Longhorn`u devrim olarak nitelendirme konusunda bir eksiklik oluşturmakta...

Aslında bu konu hakkında gerek blog ve gerekse bazı komunite sitelerinde çokça yazılar yazıldı...

Yazılar 1 - Yazılar 2
    blog & portfolyo: İşim, Gücüm; Fikir

acemi
    misafir

Microsoft'un mevcut ürünü, aceleye geldiği için bazı özelliklerinden taviz verirerek çıkmıştır; devrim yaratacak ürünü her zaman "çıkacak olan bir sonraki ürün"dür.

Ceviz Üyesi
    Yer
    Ankara

Bence acayip bir şekilde stabil değil vista, laptop'a kurdum. Gayet güzel herşey çalışıyodu, donanım tanıtmada hiç problemim olmadı. Symantec antivirus bir kurdum, bi kendinden geçti bilgisayar, 2 kere physical dump of memory, sonra da açılmamaya başladı. ben de hemen format atıp, xp sp2'me geri döndüm. şu an için vista kurmak hiç akıl karı değil gibi gözüküyor. Solaris 10'u deneyeceğim bir ara, çok merak ettim, $500 M'lık yatırım yapmış adamlar ve dünyanın en iyi işletim sistemi diyorlar. Ve solaris.com'dan bedava indirebiliyosunuz
    Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!!

Toplam 11 sayfadan 1. sayfa 1 2 3 4 5 ... En SonEn Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı bu konuya bakıyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)