![]() | |
| | #1 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004
|
Özelikle çok merak ettiğim için internetten indirip kurdum. Tabiki hayal kırıklığına uğardım her firmanın serisini yaptığı bir program yada yazım gibi windows XP bir devrimdi.. Tıpkı 2006 sı çıkan EA gamesin FİFA99 u gibi. Deneme sürümü tabiki çok eksikleri olabilir... ama en son LİNUX Fedora Core 3 denemiştim Muhteşemdi Eğer microsoft LONGHORN u adam gibi yapamazsa saltanatları yıkılır.... benim fikrim bu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
bence biraz da tercih meselesi verdiğin fifa örneğine bakalım hiç sevmem fifa 99 'u oysaki hastayım 2004 ve 2005 'e kalkamıyorum başından
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PHP Maniac Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: Bursa
|
yeni işletim sistemlerinde yani longhorn ve vistada çok bellek harcıyo bilmiorum belkide işlemcilerin ve belleklerin hızlarının artmasından kaynaklanıyodur ama bunca insan yeni nesil pcler kullanmıyo bence hata war.
__________________ DO YOU BELIEVE IN LOVE AT FIRST SIGHT OR DO I HAVE TO WALK BY AGAIN ? Webogren.com Şebnem Ferah Fan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Deli Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Lefkoşa
|
Longhorn ve Vista aynı şeyler zaten. Ben P4 1.7 256 MB (512 de olabilir.) ram ile çalıştırdım gayet hızlıydı. Artık daha da düşük makina yoktur herhalde. Babam bile değiştirdi Celeron 1.2'sini.
__________________ Köpekler istedi diye atlar ölmez. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004
|
Walla p4 3400 LGA 1024 DDrem 2 256 mb 16x ekran kartıyla denemiştim sık sık kitleniyor ve 2 GB lik bir işletim sistemi her 10 ana karttan 8 inin ac 97 ses kartını kullanmasına rağmen driverde onuda tanımıyor.. ve sistemin birden bire yeniden başlatmasına veya winamp 5.1 in kurulmamasına da bir anlam veremıyorum bence çok eksikleri var longhorn yapacaklarına stile xp yapsaydılar daha iyi olurdu ![]() neyse bunlar ön yargı bakalım dananın kuyruğuna az kaldı 2006 o zman kopar umarım iyi olur.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ceyhunaksan.com Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Bursa | İstanbul
|
Windows Vista tam bir işletim sistemi değil, daha doğrusu Longhorn`un geciken piyasaya çıkma zamanını kapatmak için Microsoft`un acele olarak hazırladıkları xp ile longhorn arası demek daha doğru olur. Vista bazı yenilikleri getiriyor, ancak Longhorn beraberinde bir çok yenilik getirecek, daha doğrusu yenilikler Longhorn ile beraber gelecek diyebiliriz. Fakat şu var ki hali hazırda dosya sistemi üzerindeki son sistemi longhorn ile birlikte sürmemeleri bence Longhorn`u devrim olarak nitelendirme konusunda bir eksiklik oluşturmakta... Aslında bu konu hakkında gerek blog ve gerekse bazı komunite sitelerinde çokça yazılar yazıldı... Yazılar 1 - Yazılar 2 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Ankara
|
Bence acayip bir şekilde stabil değil vista, laptop'a kurdum. Gayet güzel herşey çalışıyodu, donanım tanıtmada hiç problemim olmadı. Symantec antivirus bir kurdum, bi kendinden geçti bilgisayar, 2 kere physical dump of memory, sonra da açılmamaya başladı. ben de hemen format atıp, xp sp2'me geri döndüm. şu an için vista kurmak hiç akıl karı değil gibi gözüküyor. Solaris 10'u deneyeceğim bir ara, çok merak ettim, $500 M'lık yatırım yapmış adamlar ve dünyanın en iyi işletim sistemi diyorlar. Ve solaris.com'dan bedava indirebiliyosunuz
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Seçenekler | |
| |