büyük bir çoğunluğa göre.
Windows Vista geleceği çok parlak olan bir işletim sistemi ancak xp gibi onunda zamana ihtiyacı var inanıyorumki vista bu senenın sonuna kadar son halini alacak ve xp yi tarih edecek.
EEe Vista cikti, simdi de yorumlari alalim.
ben çok beğendim. yalnız 5 paket halinde çıkması kafamı karıştırdı. 140-170$ gibi bir şey olan Windows XP proffesional yerine 449$ Windows Vista Ultimate olması benim gibi her şeyde orjinal yazılım kullanmayı düşündürenleri korkutmuştur.
diğer paketleri alsam bu sefer tam paketi kullanamadığım için huzursuz olacağım. kısacası çok pahalı. Microsft a mail atıp bir tane hediye etmelerini isteyeceğim![]()
Windows Vista gorunumlu Windows XP Pro kullaniyorum, Cok memnunum![]()
Doğan görünümlü Şahin misali...
Henüz Vista'yı kaldırabilecek bir sistemim yok. Denemeye tenezzül bile etmedim. 2002 yılına kadar Win98 kullanmış biri olarak, XP'den de o kadar çabuk vazgeçemeyeceğimi sanıyorum. Vista'ya en erken 2008 gibi geçerim ancak!
Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun]
2000'e gecmem cok uzun surmustu. 2000'e gectikten kisa bir sure sonra XP'ye gecmistim. Zira 2000 cok sacma sapan birseydi, kaldirmiyordu desktop kullanimini.
Ama XP bana gayet makul, normal bir sistem geliyor. Yani ne bileyim, cokmuyor, etmiyor, gayet guzel calisiyor, özellikleri de kafi geliyor.
O sebeple zaten Vista kullananlardan "neden gecmemiz" gerektigi konusunda fikir danismak niyetindeyim.
şunun için veya şunlardan dolayı vistaya geçmeliyiz şeklinde birşey diyemiyorum şahsen. bunda tabii vistanın getirdiği yeniliklerin hepsini veya önemli bir kısmını bilmiyor olmamın etkisi olabilir. xp' nin şu an için iyi ve yeterli bir sistem olması da olabilir...
.
Sistemim kaldırmayacağı için zaten Vista terfisi benim için imkansın.O kadar parayı da vermeye hiç niyetim yok.Ama WinXP'de de DirectX10 çalışmıyor.Gelecekte sorun olacak.Zaten oyun falan oynamam ama DirectX sadece oyun değildir nede olsa.Büyük bir problem olacak.
vista ultimate deneme şansım oldu sistem çokgüzel tasarım ve 3d harika görsellik süper. Ama piyasadaki bir sürü programı desteklemiyor özellikle XP deki çoğu programı winrar ın son sürümünü kurdumprogram başarılı kuruldu fakat hiç bir zipli dosyayı klasöre çıkaramadım. ve sistemi guzel kullanmak içinde yani aura seçeneğinin süper çalışması için bayağı puhalı bir Pc nizin olması gerek.
Dx 9 mu 10 mu bilmiyorum hangisi kuruluysa oyun denemesi yaptım Grafikler sanki 8mb ekran kartıymış gibi kare kare çalıştı...
Kısacası Vistaya 2009 şubata kadar gecemeyin![]()
Tohum saç,bitmezse toprak utansın,
Hedefe varmayan mızrak utansın,
Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın,
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks