vista hikaye 1cgbt rem mad 3400+ işlemci vista yükledim notdefteri donuyor 5 kurusluk işletim sistemi etmez bakalım ne yapcaklar pisyaya sürdüklerinde sanıyorlarki kulurulacak makinenler amd 4800+ hep para gözler..
vista hikaye 1cgbt rem mad 3400+ işlemci vista yükledim notdefteri donuyor 5 kurusluk işletim sistemi etmez bakalım ne yapcaklar pisyaya sürdüklerinde sanıyorlarki kulurulacak makinenler amd 4800+ hep para gözler..
Skeleton <<< arkadasımızın vediği sitede söyle bir yazı var vista kodlarında ciddi sorunlar varmıs...hadi hayırlısı...
windows vista beta 2 sini cıkarı 2 versyion olarak interneten bedeva indire b,iliyoz 64 bit ve 32 bit olarak..32 biti 3bucuk cgbt 64 biti 4 küsür cgbt..Bakalım...
Enson 16/06/2006 23:04 tarihinde SineK tarafından düzenlenmiştir.
~~
ﻡﺭﻜﺍ
stabil olmaması doğal zaten çünkü beta versiyonu retail çıkınca herhangi bir sorun yaşamaman lazım... ve vista betayı indirecekseniz sadece deneme amaçlı indirin, işletim sistemi olarak kullanmaya kalkmayın.sadist_sniper, mesajından alıntı:
az önce wistanın betasını kurmaya calisitim 32 bitini dvden dosyları kopyalamaya calısrken kopyamama hatasi veriyor install basarısız diyor...
~~
ﻡﺭﻜﺍ
1-2 saat kadar önce Windows Vista Release Candidate 1 (RC1) Build 5600 kurdum kurulum gayet iyi geçti sistem im p4 3,066 1024 mb ddrram 256mb vga v.s v.s vista gayet iyi çalışıyor kilitlenme sorunu yok diğer arkadaşların anlatığı gibi değil ama bir kaç küçük sorun var mesela Delphi7 kuruluyor ama çalışmıyor. en önemlisi bence buydu bende delphi7 yasal oldugu için yenisinide alacak para olmadığı için bi mecbur bunu kullanıcam. acaba longhorn gelince de aynı sorunları yaşıcakmıyız. diğer basit araçlar gayet normal çalışıyor ama delphibu konuda baya dertliyim . eğer içinizde delphi 7 yi kurup başarı elde eden varsa lütfen özel msj atsın şimdiden tşk. ler yorumlar gayet yerinde şimdilik . ama bir çok arkadaşın dedii gibi vista yı yada namı diğer longhornun performansını zaman göstericek .
bu arada herkese iyi bayramlar
eğer bulabiliyorsanız RC2 kurun. 5744 sürüm numarası. daha iyi çalışıyor.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks