Solarisi bedeva vermeleri popüler olmak içindir...haksızmıyım?
Solarisi bedeva vermeleri popüler olmak içindir...haksızmıyım?
peki sadece popüler olmak için neden $500M harcasınlar ki![]()
Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!!
$500M verecekler ve ardından ücretsiz dağıtacaklar. Hadi lem derim ben
Bazıları hadi lem diyor bazıları vay be diyor işte.
acemi bu yorumuyla da yine yardı beni.Microsoft'un devrim yaratacak ürünü her zaman "çıkacak olan bir sonraki ürün"dür.![]()
Köpekler istedi diye atlar ölmez.
V -> virus
i -> instability
s -> spyware
t -> trojan
a -> adware
diye aciyorlardi
devam etsinler... Bu şekildem açıklamaya.
XP`ye de extra performans diyorlardı da ne oldu. Gerçi 2000, me vs. göe performansı iyiydi, ma vaadedileni yine sunamadı.
blog & portfolyo: İşim, Gücüm; Fikir
bir işletim sistemi düşününki kurulum CD'si (daha doğrusu DVD'si) 2.7 GB.. ve o işletim sisteminin kurulu halini düşünün.. 5 GB'tan fazla.. insan ister istemez soruyor kendine.. bu kadar büyük yer kaplayan bir işletim sisteminde bir öncekinden farklı ne var..? internet explorer mı..? Windows Media Player 11 mi..? Arayüzler mi..? Bill Baba'nın bir an önce bir açıklama yapması lazım.. 5 GB işletim sistemi mi olur..?!?! o kadar yere kocaman ISS kurulur be..
xunil
stabilite konusu tartışılır daha beta bir sistem için her şey denilebilir lakiin
bu boyut olayını ben de anlayamıyorum XP nin üzerine çıktılar da bu kadar mı büyüdü ?... Ve windows dediğin yerinde durmaz durmadan şişer o klasör..
Tek dayanağı/farklılığı grafikleri olduğu için grafik vardır.BurnOUT, mesajından alıntı:
www.opereysin.com- Zaman Öğütme makinesi!
Yar odur ki bun deminde yar ola,
Şadlıkta her kim ola yar ola.
virüs programcıları vistayı dört gözle bekliyormuşPsyX, mesajından alıntı:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks