![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Yaptigim web sayfasi acilirken ve icinde yer alan linkler tikladiginda yonlendirilen adresin hem ADRES hem de DURUM cubugunda gorunmesini istemiyorum. Ya da hem ADRES hem de DURUM cubugunu tamamen kaldirmak istiyorum. Bu ikisini iexplorer ve digerleri icin basitce HTML kodlari ile nasil saglayabilirim? HTML olmuyorsa ne onerirsiniz? HTML icinde Nasil no toolbar no status bar gibi kodlari kullanabilirim? Ben acemiyim. Lutfen anlasilabilir sekilde yanit yaziniz. Tesekkurler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
Çok basit, kullanıcı web sitene girmezse adresin ne DURUM çubuğunda ne de ADRES çubuğunda görünmez. Bir dezavantajı var ama, sayfan da görünmez...
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
index.html yaparsin. bir de index2.html [bu orjinal sayfan] index.html e Kod: <iframe name="sayfa" src="index2.html" marginwidth="1" marginheight="0" height="800" width="600" scrolling="no" align="middle" border="0" frameborder="0"> </iframe> durum cubugundaki adresi sildirmek veya baska bi kelime koydurmak icin zibilyon tane JS kodu var. index.html de onu kullanirsin. kaynak kodunu da kriptolarsin. dezavantajlari : index2.html o kadar da gelişmiş yapida olamaz sanirsam. 2. bir yol, sniper amcam soylemis. kolay gele.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
| Alıntı:
istedigin [kanimca] zor birsey. eglenceli bi sekilde anlatmis iste. cok alinmamak gerek [bana olsa bende gulerdim herhalde, bilemiyorum. herkes farkli algilar]
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
o zaman ücretsiz cevap vereyim ![]() adres satırına js ile müdahale edemezsin. güvenlik nedeniyle browser buna izin vermez. durum çubuğunu ise kafa göre değiştirebilirsin. http://www.google.com.tr/search?q=status+bar+js |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |