Merhaba Arkadaslar bir free hosta site kuracagimda phpmyqdmin de yetkiler kisitli sql sorgusu ile tablolari oluşturamiyorum bunu webden oluşturmam lazım ama nasil yapacagimi bilmiyorum php den de hic anlamiyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar.
Kod:# phpMyAdmin SQL Dump # version 2.5.4-rc1 # http://www.phpmyadmin.net # # Host: localhost # Erstellungszeit: 28. Januar 2004 um 20:36 # Server Version: 4.0.17 # PHP-Version: 4.3.4 # # Datenbank: `linksystem` # # -------------------------------------------------------- # # Tabellenstruktur für Tabelle `link_db` # CREATE TABLE `link_db` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `name` varchar(255) NOT NULL default '', `link` text NOT NULL, `date` varchar(10) NOT NULL default '', `nick` varchar(30) NOT NULL default '', `work_y` int(100) NOT NULL default '0', `work_n` int(100) NOT NULL default '0', `views` int(100) NOT NULL default '0', UNIQUE KEY `id` (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=56 ; # -------------------------------------------------------- # # Tabellenstruktur für Tabelle `link_db_comments` # CREATE TABLE `link_db_comments` ( `id` bigint(10) NOT NULL default '0', `nr` int(10) NOT NULL auto_increment, `title` varchar(255) NOT NULL default '', `text` text NOT NULL, `date` varchar(10) NOT NULL default '', `name` varchar(20) NOT NULL default '', `email` varchar(255) NOT NULL default '', `website` varchar(255) NOT NULL default '', UNIQUE KEY `nr` (`nr`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 ; # -------------------------------------------------------- # # Tabellenstruktur für Tabelle `ssys_queue` # CREATE TABLE `ssys_queue` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `name` varchar(255) NOT NULL default '', `link` text NOT NULL, `nick` varchar(30) NOT NULL default '', UNIQUE KEY `id` (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=32 ;

LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı Yaparak Yanıtla
Bookmarks