programı yaptım ve ben hazırlarken 1024*768 göre ayarladım .. 800*600 olan bir bilgisayardada aynı ölçülerde gözükmesi için ne yapmam lazım
programı yaptım ve ben hazırlarken 1024*768 göre ayarladım .. 800*600 olan bir bilgisayardada aynı ölçülerde gözükmesi için ne yapmam lazım
"BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIRundefined"
iyi bi algoritma ile programın, oanki çözünürlüğün değişmesi ile etkilenecek olan yerlerine şart koyarsın. 1024*768 ise x kodları çalışır, 800*600 ise y kodları çalışır
ya da programı 1024 * 600 e göre yaptıysan, ve o anki çözünürlük farklı ise, splash ekrana yazacağın kodlarla çözünürlüğü istediğin şekilde ayarlayarak da yapabilirsin.. ama kod bilgim yok. kolay gelsin...
Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE!
sağol yazın için fakat nasıl bir kod yazmam gerekiyor o lazım bana
"BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIRundefined"
uzun zamandır desktop uygulamalar yazmıyorum. ama aynı hatayı yine yapıyorsun sana kod olarak yardım edemem ama sen hangi platform / dili kullanarak proje hazırladıgını söölemezsen sana kod bazında kimse yardım edemez..
Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE!
merhaba,
daha pratik bir yolu yokmu ? ekrana göre kendisini strech lemesine sağlayacak bir şey mesela ?
yada eğer ekran kartı izin veriyorsa ? yani 1024*768 olabiliyor ama kullanıcı simgeleri falan ufak görmek istemediği için 800*600 tercih ediyorsa o zaman windows görüntü ayarlarından bazı ayarlamalar yapılabilir
www.kullaniciyorumlari.com KULLANICI YORUMLARI, TARAFSIZ TÜKETİCİ GÖRÜŞ VE ELEŞTRİLERİ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Yer İmleri