+ Cevap Yaz
2 sonuçtan 1 ile 2 arası gösteriliyor

Konu: TDK Bilim ve Sanat Terimleri Sözlüğü'nü İndirme

İri Ceviz KaravanaBatu Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İskenderun

TDK Bilim ve Sanat Terimleri Sözlüğü'nü İndirme

Selam arkadaşlar. TDK'nın İnternet üzerindeki sözlüğünü uzun süredir kullansam da bilim ve sanat terimleri için hazırladıkları müthiş sözlüğü henüz yeni keşfettim. Ama ben bu sözlüğü bilgisayarıma indirmek istiyorum zîra yarın öbür gün internetsiz kaldığımda da yararlanayım. Bu siteyi bilgisayarımıza indirmemizin bir yolu var mı? Normalde teleport gibi programlarla yapabiliyoruz ama burda veriler veritabanından geldiği için ve teleport gibi site kaydedici programların veritabanı indirmediğini hatırlayarak soruyorum bu soruyu.

Adres: http://www.tdkterim.gov.tr/

TEŞEKKÜRLER...

Üye

Alıntı KaravanaBatu, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    Selam arkadaşlar. TDK'nın İnternet üzerindeki sözlüğünü uzun süredir kullansam da bilim ve sanat terimleri için hazırladıkları müthiş sözlüğü henüz yeni keşfettim. Ama ben bu sözlüğü bilgisayarıma indirmek istiyorum zîra yarın öbür gün internetsiz kaldığımda da yararlanayım. Bu siteyi bilgisayarımıza indirmemizin bir yolu var mı? Normalde teleport gibi programlarla yapabiliyoruz ama burda veriler veritabanından geldiği için ve teleport gibi site kaydedici programların veritabanı indirmediğini hatırlayarak soruyorum bu soruyu.

Adres: http://www.tdkterim.gov.tr/

TEŞEKKÜRLER...
    Bunun için, yeni sözlüğü bekliyorum.
    Aradan uzun zaman geçmiş ama bilim ve sanat terimleri sözlüğünü indirebildin mi?
    Ben, bir siteden, şiirleri otomatik tarayıp şiir ismi, şiir ve şairin ismi olarak veritabanına çeken küçük bir program yapmıştım... Video...

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)