+ Cevap Yaz
Toplam 10 sayfadan 4. sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 ... En SonEn Son
93 sonuçtan 31 ile 40 arası gösteriliyor

Konu: Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe sözlük için veri arayanlar...

ratm Xsender Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    /home/ceviz.net/pad

"Aksi belirtilmediği sürece, özgürce dağıtılan herşeyi, herkes dilediği şekilde kullanır. "
    bundan başka hiç bir söze gerek yok sanırım.Zaten Magic2Melody'nin içerisinde art niyet olsaydı nickini değiştirip öyle satmaya kalkışırdı.
    Rage Against the Machines
    pad

İptal Durumu

Burada m2m'nin şahsına yöneltilmiş birşey yok, sadece open source olarak paylaşılan birşeyi satılığa çıkarmış olması tartışılıyor / yadırganıyor..

Eğer harcanılan emek derken, hastedilen şey, üye olunan bir forumda yazılan konudaki dosyayı alıp herhangi bir share sitesine veya kendi sitesine upload ettikten sonra satılmasımı kasdediliyor acaba ?

acemi: Size ters gelmeyebilir ama ben bir şok yaşadım resmen ama tekrar söylüyorum, eğer siz bunda herhangi bir problem görmüyor ve isteyen istediği gibi alıp satar diyorsanız diyecek sözüm yok..

İptal Durumu Magic2Melody Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Bilecik

Alıntı Xsender, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    "Aksi belirtilmediği sürece, özgürce dağıtılan herşeyi, herkes dilediği şekilde kullanır. "
    bundan başka hiç bir söze gerek yok sanırım.Zaten Magic2Melody'nin içerisinde art niyet olsaydı nickini değiştirip öyle satmaya kalkışırdı.
    teşekkür ederim anlatmaya çalıştığım şeyde buydu bir barkıma, art niyet taşısam başka nickle satarım..

hatalı olduğum tek nokta olan acemiye haber vermedim fakat gerçekten unuttum..

Registered User

Alıntı cybrus, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    acemi: Size ters gelmeyebilir ama ben bir şok yaşadım resmen ama tekrar söylüyorum, eğer siz bunda herhangi bir problem görmüyor ve isteyen istediği gibi alıp satar diyorsanız diyecek sözüm yok..
    Sok olmanin sebebi acemi'den kaynaklaniyor. acemi fikirleriyle bizi hep boyle sok ediyor.

Ryu karflake Adlı Üyenin Profil Grafiği

Hocaya sormuşlar:

-Hocam tuvalette sakız çiğnemek caiz midir?

Hoca yanıtlamış:

-Şeriata göre bir sakıncası yoktur. Ancak yine de doğru olmaz. Sizi gören bir b.k yediğinizi sanabilir.
    ...
    Bu suya yazılan bir yazıdır...

... HunTER Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

Dogrusu konuyu gorur gormez benım aklımdan gecen sey bu tabloları kullanan php / ajax tabanlı basıt bır sozluk scrıptı yazıp burda yayınlamaktı.. Boylece hem acemı'ye kendımce tesekkur etmıs ve paylasımının dıyetını odemıs hemde konuyu takıp eden ınsanlara bu paylasımdan dogan ve dahada gelısmıs bır sey hedıye etmıs olacaktım..

Cunku benım acık kaynaktan anladıgım sey bu.. Eger bırısının actıgı seyı ustune nokta koymadan satarsan ılerleme olmaz.. Ha ama bunu yapabılırmısın.. Evet yapabılırsın.. Ama onemlı olan onu alıp daha da gelıstırmek ve tekrar paylasıma acmak.. Boylece her defasında daha buyuk ve daha gelısmıs bırseye sahıp olabılırız..

Bu yuzden.. Yaptıgın seyı yadırgamasam da nasıl dıyım sana pek yakıstıramadım.. Sen bır gelıstırıcısın.. Senden benım aklımdan gecen seyı yapmanı beklerdım.. En azından bunu yapıp sonra satısa cıkarabılırdın..

... HunTER Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

Bu kadar laf ettıkten sonra yapmamak olmazdı.. Su adreste kodun calısan bır ornegını gorebılırsınız, (fazla kasmaması ıcın sadece a harfıne kadar olan kısmı aldım)

http://www.satilik.com.tr/Test/Sozluk/sozluk.php

Not: Kod bıraz karısık gelebılır.. Ama dıkkatlı ınceledıgınızde aslında herseyın bırbırınden net olarak ayrıldıgını gorebılırsınız.. Yanı gelıstırılmeye musaıt..
    Eklenmiş Dosyalar

İptal Durumu PsyX Adlı Üyenin Profil Grafiği

Dur bunuda ben satayım. Teşekürler Hunter. Ertuğrul Abi.

-ae akifemre Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Istanbul

Hunter, ellerine sağlık çok çok güzel olmuş.
    maybe or not(?)
    who knows?
    who cares?
    damn!

Agresif Üye turker Adlı Üyenin Profil Grafiği

eline sağlık

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)