Evet yaklaşık 1 haftadır bu sorunla karşı karşıyayım...msn e bir türlü ileti geçmişlerini kaydetmesi işlemini yaptıramıyorum ne laf dinlemez bi şeymiş bu ya
başına gelen ve çözen arkadaşlar var ise şayet yardımlarını bekliyorum....
Evet yaklaşık 1 haftadır bu sorunla karşı karşıyayım...msn e bir türlü ileti geçmişlerini kaydetmesi işlemini yaptıramıyorum ne laf dinlemez bi şeymiş bu ya
başına gelen ve çözen arkadaşlar var ise şayet yardımlarını bekliyorum....
Hayat Kısa, İyi Yaşa
Belki Msn Messenger'ı silip tekrar yüklersen sorunun çözülür. Bir dene istersen.
denedim dostum başka bir öneri lazım
Hayat Kısa, İyi Yaşa
Çözümünün ne olacağını tam bilemiyorum ama ileti geçmişinin kaydedileceği yeri değiştirmeyi dene istersen. Bakalım olacak mı?
Eğer olmazsa da boşver. İçeriği kopyalar word'e yapıştırırsın![]()
www.opereysin.com- Zaman Öğütme makinesi!
Yar odur ki bun deminde yar ola,
Şadlıkta her kim ola yar ola.
kaydedilen ileti geçmişinin nasıl okunacağını biliyosun dimi , ben bi zamanlar bilmi9odum kaydetmiyor diyodum bu![]()
Messenger Plus yükle. Bildiğim kadarıyla o msn'den bağımsız kendi loglarını tutuyor. Hiç olmazsa onları kullanırsın
Messenger Plus'ın içinde sanırım Spyware'lar var sanırım. Bir ara rastlamıştım yanılmıyorusam.
kurarken soruyor sponsor dalgaları yüklensin mi diye. Hayır dersen geçiyor. Onun dışında ben şuana kadar rastlamadım.
valla söylediğiniz yöntemlerin hiç birisi beni çözüme götürmüyor arkadaşlar.
bugun sistem geri yükleme yapıcam ve büyük olasılık düzelecektir...
Hayat Kısa, İyi Yaşa
Manuel olarak da mı kaydetmiyor? Manuel'den kastım konuşma penceresinin dosya menüsündeki farklı kaydet seçeneği.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks