http://www.turktelekom.com.tr/webtec...p?sayfa_id=407
**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret
(kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret)
aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
http://www.turktelekom.com.tr/webtec...p?sayfa_id=407
**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret
(kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret)
aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
Kotalı ADSL hizmetini kullandığım zamanlar 1 ayda en fazla 15GB yükleme yaptım, 29 YTL'nin üzerine eklenen ücret en fazla 90 YTL olmuştu.
Bu yüzden değil ama bulunduğum bölgede kotasız bağlantıyı kullanan daha az olduğu için sanırım sistemde çok fazla yüklenme olmuyor ve bu yüzden performans farkı çok fazla oluyor.
Şu anda kotasız tarifeden 1024/256kbit ADSL hizmeti kullanıyorum ve çok memnunum, bağlantı mükemmel.
güzel bir uygulama
arama özelliği olsaydı çok daha güzel olurdu,
bir kanalı bulmak için ben 8 sayfa dolaşamam,
bir çoğununda o kadar zamanı yoktur herhalde![]()
Programla ilgili konuşmayı unuttum
Programın bir özelliği yok, sadece televizyon kanallarının internet sitelerinden verdikleri canlı yayın adreslerini alıp programa eklemiş ve o adreslerden media player sayesinde canlı yayını program içerisinden gösteriyor.
Şöyle köklü bir çözüm lazım, mesela dizüstü bilgisayarlar için portatif bir televizyon aracı olabilir.
Program iyi hoşta denildiği gibi kurtlar vadisi saatinde yada bilmem ne kanalında bilmem ne programını kaçırıyorum diye burdan izlemeyi düşünmeyin çünkü bazen kanallar web yayınlarını kesiyolar....
< kişisel yorum > reyting i etkilediğinden dolayı olabilirmi< / kişisel yorum >
sonuç ne ben anlamadım
şimdi kotayı aşarsak ( 4 gb lik 29 ytl tarife kullanıyorum ) en fazla ne kadar ödeyeceğiz?
Eğer 4 GB 1024 / 256 kbps kotalı adsl hizmeti alıyorsan sana gelebilecek en fazla fatura ücreti kotasız 1024 / 256 kbps adsl hizmetinin ücretinin %25 fazlası + 4 GB kotalı 1024 / 256 kbps adsl hizmetinin ücreti = 152,75 YTL ya da sadece 1024 / 256 kbps (eğer kullandığın tarife buysa tabi) adsl hizmetinin kotasız ücreti + bunun %25 fazlası gibi birşeydi, daha ayrıntılı bilgiyi 444 0 375 numaralı "Türk Telekom ADSL Müşteri Destek Hattı"'ndan öğrenebilirsin.![]()
ise yaramaz arkadaslar bende bi ara kullanmistim ama cogu kanalin gosterimini berbat yapiyor yani anlayacaginiz goruntu kalitesi cogu kanalda iyi degil ama bazi kanallarin kalitesi cok iyi buda programdan degil yayini yapan kanalla alakali gereksiz bir program ama yinede kullanmak isteyenler olabilir..
ama yinede va tereddüt
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks