Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Zamanlı url yenileme

Konu, 'Visual Basic' kısmında check54 tarafından paylaşıldı.

  1. check54

    check54 Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    2 dakikada bir bu url nasıl yenilerim

    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.Navigate "Google"
    End Sub
     
  2. EMRESONMEZESK

    EMRESONMEZESK Üye

    Kayıt:
    1 Aralık 2016
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    DOSTUM BUNU TARAYICIN AÇIKKEN Mİ YAPMAK İSTİYORSUN TARAYICI KAPALI OLSA BİLE YENİLENMESİ Mİ LAZIM
     
  3. check54

    check54 Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    kapalı olsa bile urlyi yenilecek yardımcı olursan sevinirim
     
  4. EMRESONMEZESK

    EMRESONMEZESK Üye

    Kayıt:
    1 Aralık 2016
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    cron kuracaksın cron bu işi yapar sana uzatmadan nasıl yapacağını anlatayım
    cpanele gir cron job veya cron işleri diye yazar ona tıkla
    üst tarafta bir email adresi yeri var oraya email adresini yaz daha sonra select boxlar göreceksin oradan sayfanın kaç dakika da bir yenileme yaptıracaksan onu seç url ve yakomut yazar oraya
    hangi sayfanın linki ise curl -s http://www.sitem.com sitem yazan yere kendi linkini yaz ve kaydet sayfan seçtiğin süre içinde her zaman kendni yenileyecektir takılırsan yaz

    başına curl -s diye yazmayı unutma

    ama bu sayfa açıkken sayfayı yenilemez arka planda çalışır sen haber sitelerindeki gibi belli bir sürede kendini yenilesin istiyorsan bu daha basit
     
  5. check54

    check54 Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    plesk panel yapıyor ama
     
  6. EMRESONMEZESK

    EMRESONMEZESK Üye

    Kayıt:
    1 Aralık 2016
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    plesk panelidoğru söylemek gerekirse hiç kullanmadım ama onda da bu işlev vardır yalnız bahsettiğim cron sayfadaki javaarı falan çalıştırmak için yararlı olacaktır. diğer şekilde istiyorsan uğraşma bile