Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Üye Girişi Baglantı Sorunu..

Konu, 'Veritabanları' kısmında KrsN tarafından paylaşıldı.

Etiketler:
  1. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    yardım edebilirmisiniz...
     
    Son düzenleme: 17 Şubat 2017
  2. sedirAğacı

    sedirAğacı Daimi Üye

    Kayıt:
    2 Mart 2016
    Mesajlar:
    678
    Beğenilen Mesajlar:
    185
    Meslek:
    Bilgisayar programcısı.
    Şehir:
    Aydın
    php bilmem ama aldığın hataya internetten baktım.
    aynı hatayı alan birine verilen cevap.

    mysql_ ile başlayan komutlar php7 de yokmuş. PHP7 veya üstü kullanıyorsan eğer.

    XAMPP yerine PDO kullan deniyor. Bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum, kolay gelsin.
     
  3. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    saolasın bakıcam php 7 sürümü war bide 4 sürümü war onu denicem
     
  4. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    php 5.6.25 versiyonunda da kodları oldugu bigi tarayıca gösteriyor
     
  5. AspDev

    AspDev Üye

    Kayıt:
    18 Ocak 2017
    Mesajlar:
    36
    Beğenilen Mesajlar:
    12
    Şehir:
    Sivas
    PHP:
    <?php
    if (!@$baglanti=mysql_connect("localhost","kullaniciadi","parola")){
        die(
    "Mysql'e bağlantı kurulamadı!".mysql_error());
    }
    if (!@
    mysql_select_db("veritabaniadi",$baglanti)){
        die(
    "Veritabanına bağlantı kurulamadı!".mysql_error());
    }
    ?>
    Yani bağlantı budur sizin yaptıklarınızda çok hatalı değil sonuçta halen bir sıkıntı oluşuyor ise localde çalıştırdığın wamp'ta sıkıntı vardır ayarları hatalı olabilir. Bence wamp kaldırıp tekrar kur birder o şekilde dene.
     
  6. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    wamp defalarca kaldırdım kurtum mamp vb diger serverleride kurdum olmadı denicem kodları
     
  7. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    gene aynı kodları oldgu gibi ekrana yazıyor ..:(
     
  8. AspDev

    AspDev Üye

    Kayıt:
    18 Ocak 2017
    Mesajlar:
    36
    Beğenilen Mesajlar:
    12
    Şehir:
    Sivas
  9. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    yok hangi sürüm tavsiye etersin serverden mi sorun ..
     
  10. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    64 bit yok sıkıntı cıkarmasın
     
  11. AspDev

    AspDev Üye

    Kayıt:
    18 Ocak 2017
    Mesajlar:
    36
    Beğenilen Mesajlar:
    12
    Şehir:
    Sivas
    Sıkıntı çıkarmaz sen kur bir dene bakalım kullandığın yazılımla ala kalımı değil mi onu bir anlayalım.
     
  12. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    wamp server 5.6.25 sürmü bide 7.0.10 sürümü war iki sindede denedim olmadı indirtom bunu bide denicem
     
  13. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    onu da indirdim olmadı kodları oldugu gibi ekrana yazıyor...
     
  14. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    portla ilgili olabilir mi ?
     
  15. AspDev

    AspDev Üye

    Kayıt:
    18 Ocak 2017
    Mesajlar:
    36
    Beğenilen Mesajlar:
    12
    Şehir:
    Sivas
    port ile ilgili olduğunu düşünmüyorum olduğu gibi kodları ekrana döküyor diyorsunuz böyle bir şey olması mümkün değil yorumlaması gerekmekte. Bende aynı şekilde xampp kurdum ve denedim sonuç pozitif herhangi bir sorun oluşmadı bende sizin kod yapınızda mı mimetype demi varsayılan belge türlerinde mi sıkıntı var tam anlayamadım bir ekran görüntüsü çekip ekler misin?
     
  16. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
  17. sedirAğacı

    sedirAğacı Daimi Üye

    Kayıt:
    2 Mart 2016
    Mesajlar:
    678
    Beğenilen Mesajlar:
    185
    Meslek:
    Bilgisayar programcısı.
    Şehir:
    Aydın
    sayfayı tamamen açıklama olarak basıyorsa, php olarak görmüyor olmalı.
    sayfanın en tepeden en alta tüm kodunu koyarsanız, belki bişey yakalanır.?
     
  18. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
    Nasıl Yani..
     
  19. KrsN

    KrsN Üye

    Kayıt:
    17 Şubat 2017
    Mesajlar:
    62
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    istanbul
  20. sedirAğacı

    sedirAğacı Daimi Üye

    Kayıt:
    2 Mart 2016
    Mesajlar:
    678
    Beğenilen Mesajlar:
    185
    Meslek:
    Bilgisayar programcısı.
    Şehir:
    Aydın
    Sayfa için yazdığınız kodun tamamını diyorum, onu gösterirseniz, syntax hatası varsa onu yakalar php syntaxı bilen arkadaşlar.
    görüntüyü değil kodu ve tamamını, sadece veri tabanı kısmını değil hepsini. belkide veri tabanı kısmına gelmeden bir yerde syntax hatası var ve farketmedin, ya bir tırnak ya bir nokta bulunması zor bişey...