Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

upload

Konu, 'PHP' kısmında realist3d tarafından paylaşıldı.

  1. realist3d

    realist3d Yeni Üye

    Kayıt:
    7 Ocak 2003
    Mesajlar:
    5
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    daha önce sayfalama ve id link başlıklık sorularım olmusty...id link baglantılı bı sorum olacak....

    database den aldıgım bılgıyı sayfada gosterıyorum.siliyorum.sayfalıyorum yeni bilgi gırıyorum...bunlar tamam peki var olan kayıtta yeniliği nasıl yapacam degısıklık için gereken koduda bılıyorum acaba yıne id demi hata yapıyorum... sanatçının ayrıntısına tıklıyorum ayrıntılar gelıyo ve her şarkının sonunda upload için kutular..istedıgımı degıstırmk için....degısıklıgı yapıyorum gönder dıyorum....degısıklık kayıt edıldı dıyo..ama yenılık falan yok...eger karısık olduysa kodlarıda yollarım..ii çalışmalar
     
  2. sokrates

    sokrates Daimi Üye

    Kayıt:
    8 Temmuz 2002
    Mesajlar:
    537
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Web Programmer
    Şehir:
    istanbul
    evet bi hayli karisik gorunuyo:)
     
  3. realist3d

    realist3d Yeni Üye

    Kayıt:
    7 Ocak 2003
    Mesajlar:
    5
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    oldu ama

    çok teşekkur sorunumu hallettım sorun id deymiş......

    bısey sormak ıstıyorum...şimdi .html dosyalarını frontpage yada dreamveawer tarzı prgla duzenle yapıyos taplo tasarımı falan peki php için böle bı prog varmı ii çalışmalar
     
  4. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    phpEd basta olmak üzere bir kaç program daha var sanırım.
     
  5. mkarabulut

    mkarabulut Misafir

    PHP coder'lar genelde bir kaç yol kullanıyorlar bu iş için..
    1- Tüm HTML ve PHP bölümlerini elle yazıyorlar.. bunun için herhangi bir editor kullanabilirsin. Notepad bile.. Ama phped çok kullanılanı..
    2- PHP ed gibi programlar tasarım konusunda yetenekli olmadığından html içinde gömülü php kod parçacıklarını tanıyan dreamweaver gibi programlar ile önce tasarımı yapmak, daha sonra phped ile php kodlarını yazmak..
    3- HTML Template leri kullanmak. Smarty veya benzeri PHP ile yazılmış HTML TEmplate class ları kullanarak tasarım ve kodu ayrıştırmak.. Bunu deniyorsan,yine phped işini görecektir. Çünkü sadece php kodu yazacaksın..

    Kolay gelsin..
     
  6. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    phpbb forumlarında bi tane GLP lisanslı bir class dosyası var.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 17 Ocak 2003
  7. mkarabulut

    mkarabulut Misafir

    Bu GLP yeni mi ? :D
     
  8. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Yeni kardeşim yeni
    yaşım kadar vardı sanırım
     
  9. Turok

    Turok Üye

    Kayıt:
    19 Aralık 2002
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Kurucu Ortak, Turkcell ,Vodafone, Avea 3.Party Sof
    Şehir:
    A, A
    Arkadaslar yazim için (kendiniz yazıyorsanız), ben Edit Plus tavsiye ederim.Harika bir şey.
    template dosyalari ve .acp dosyalari tanımlayarak yazilimi istediginiz gibi kısaltabiliyorsunuz
    mesela ben soyle tanimlamalar yaptim;
    mysql_s yazdigimda

    $sorgu="Select * from | where id= ";
    $sonuc=mysql_query($sorgu);

    while($kayit=mysql_fetch_array($sonuc)){
    $kayit[''];

    }
    gibi bir kodlama yaziliveriyor.Bu sekilde istediginiz kısaltmaları tanimlayabilirsiniz.