Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

sitenin ekran görüntüsünü sayfaya ekletmek

Konu, 'PHP' kısmında nvp tarafından paylaşıldı.

  1. nvp

    nvp Üye

    Kayıt:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    İyi Günler

    php kodu ile sitenin adresini yazınca yazan siteyi ziyaret edecek ve resmini çekip ekrana ekran görüntüsü ekliyecek. bunu yapmak nasıl mümkün .

    reklam bir görünümünü göreceksiniz.Bunu nasıl yapabiliriz.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 21 Eylül 2009
  2. pys60

    pys60 Üye

    Kayıt:
    18 Kasım 2008
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    satış elemanı
    Şehir:
    gaziantep
  3. nvp

    nvp Üye

    Kayıt:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    işte tam demek istediğim şey bu ama tabi kendi siteme eklemem lazım :(
     
  4. pys60

    pys60 Üye

    Kayıt:
    18 Kasım 2008
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    satış elemanı
    Şehir:
    gaziantep
    dle için yapılmış bir mod var bir incele derim eklenti olark ekledim
     
  5. arikan

    arikan Daimi Üye

    Kayıt:
    15 Haziran 2007
    Mesajlar:
    619
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Bursa
    Bu konu hakkında çok fikrim olmamakla birlikde daha önce başka bir forum da okumuşdum oradan aklımda kaldığı ile aktarayım.
    tek başına php ile olmuyor.
    ekstra uygulamalar ve bu işi yapabilecek bir server kurman gerekiyor.
    eğer çok önemli değil ise senin için hiç bulaşma derim.
    O forumdaki arkadaş da gayet bilgili bir arkadaşdı kendisi vazgeçmişdi.
     
  6. DÝVANE

    DÝVANE Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    90
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kullanmadım ama burada bir sınıf var.
     
  7. Sa1donder

    Sa1donder Üye

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    169
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Eylül 2009
  8. nvp

    nvp Üye

    Kayıt:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    <?php
    $site = $_GET['site'];
    $img = "http://snapcasa.com/get.aspx?code=1000&size=l&url=".$site;
    echo "<img src='".$img."' border="0" height="280" width="210" />";
    ?>
    yazmış olduğun kod belirlemiş olduğun yerden resim çekiyor. bahsetmiş olduğum olayı gerçekleştirmiyor
     
  9. Sa1donder

    Sa1donder Üye

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    169
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    kendın çekmeyimi dusunuyorsun başka siteden alaiblirsin.
     
  10. nvp

    nvp Üye

    Kayıt:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ben biraz araştırdım birşeyler buldum ama tam istediğim olayı grçekleştirmiyor
    http://www.camelyaf.tk/ekrangoruntusu/ buradanda bakabilirsiniz anca bu kadarını başardım amacım doğrudan sayfaya ekletmek yani üzerine gelmeden doğrudan göstertecek kodlarını baktım ama bir türlü yapamadım birde siz baksanız arkadaşlar nereyi değiştirmem gerek şimdiden teşekkür ederim.
     
  11. Enigm@tic

    Enigm@tic Üye

    Kayıt:
    18 Eylül 2008
    Mesajlar:
    183
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    otolink.php dosyasının içeriğini şununla değiştirmen lazım,

    PHP:
    function otolink($text) {
        
    $pattern "/(((http[s]?:\/\/)|(www\.))?(([a-z][-a-z0-9]+\.)?[a-z][-a-z0-9]+\.[a-z]+(\.[a-z]{2,2})?)\/?[a-z0-9._\/~#&=;%+?-]+[a-z0-9\/#=?]{1,1})/is";
        
    $text preg_replace($pattern'<img src=http://open.thumbshots.org/image.aspx?url=$1>$1</a>'$text);
        return 
    $text; }
     
  12. nvp

    nvp Üye

    Kayıt:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    evet istediğim buydu çok teşekkür ederim Enigmatic