Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

SESSION daki kullanıcıyı get ile formda gonderemedım bı bakar mısınız?:S

Konu, 'PHP' kısmında teknoim tarafından paylaşıldı.

  1. teknoim

    teknoim Yeni Üye

    Kayıt:
    27 Ocak 2008
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    giriş yapmısh bı kullanıcının kullanıcı adını get metoduyla formla gondermek ıstıorum. formdakı kod su sekılde ama kullanıcı adını alamadım:S bı yardım edersnız sevınırım...


    Kod:
    <form method="post" action="eklendi.php?yazar=<?$_SESSION['kullanici']?>">
     
  2. Raiden

    Raiden self.life.start()

    Kayıt:
    11 Ekim 2004
    Mesajlar:
    4,392
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    /home/Raiden
    <?$_SESSION['kullanici']?>

    yanlış kullanım.

    doğru kullanım:

    <?=$_SESSION['kullanici']?>
     
  3. teknoim

    teknoim Yeni Üye

    Kayıt:
    27 Ocak 2008
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    denedım yıne olmadı url yazar= dıe kalıo :S:S ???? nolur yardım edın
     
  4. firavun

    firavun Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    544
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Web Developer
    Şehir:
    Balıkesir
    <?echo $_SESSION['kullanici'];?> olmalı die düşündüm bir an.
     
  5. Raiden

    Raiden self.life.start()

    Kayıt:
    11 Ekim 2004
    Mesajlar:
    4,392
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    /home/Raiden
    eğer kullanici diye bir oturum kaydettiysen kullanamamanın tek sebebi şuan ki sayfanda session_oturum() başlatmamandır ya da kullanici diye bir oturum kaydetmedin öyle sanıyorsun.

    kodların hepsini gönder.
     
  6. teknoim

    teknoim Yeni Üye

    Kayıt:
    27 Ocak 2008
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    cok tesekkur ederım..

    <?php
    @session_start();
    ?>

    kodunu ekledım oldu.. cok saol tekrar..
     
  7. akyor35

    akyor35 Daimi Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2005
    Mesajlar:
    1,510
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    herhangi bir kullanıcı adını veya id sini adres satırında görüntülemek sakıncalı bir olaydır. belirtmek istedim
     
  8. tnt77

    tnt77 Üye

    Kayıt:
    21 Mart 2007
    Mesajlar:
    150
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kesinlikler katılıyorum...