Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Programla Siteye Login Olmak - Buttonlara Basmak. Vb6

Konu, 'Visual Basic' kısmında Msgbox tarafından paylaşıldı.

  1. Msgbox

    Msgbox Üye

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    115
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Programla Siteye Nasil Login Olurum Nasil Sitedeki 2 Alani Doldurur Buttona Basarim ?
    Ve Sitedeki Buttonlara Nasil Basarim ?
    Simdiden Yardim Edicek Olana Tskler

    Saygilarla
     
  2. emreyazýcý

    emreyazýcý Üye

    Kayıt:
    12 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    31
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenciyim lise 1 e yeni geçtim :D
    Şehir:
    istanbul-pendik
    daha önce hiç böyle bişe duymamıştım ama kesinlikle yarlı bişeydir..
     
  3. Msgbox

    Msgbox Üye

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    115
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ?? Yarli Derken Yapicagi Sey Webbrowser Daki Siteye Login Olmak Ama Programdaki TextBox Lardan Girerek Ve Programdaki Buttonlara Basarak Webbrowser Daki Sitedeki Buttonlara Basicak..
     
  4. CodeMania

    CodeMania Müslüm Yıldırım

    Kayıt:
    4 Ekim 2004
    Mesajlar:
    1,490
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Meslek:
    Programcı
    Şehir:
    34330
    1 adet webbrowser ekleyin formunuza

    Kod:
    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements(0).Value = kullaniciadi  ' webbrowser1 de görüntülenen sayfadaki ilk formun ilk elementinin degeri kullanıcı adı olsun demektir.
    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements(1).Value = sifresi
    'buda 2. element degeri sifresi olsun demektir
    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements(3).Click
    'buda formdaki 3. elemente click komutu gonder butona bas demektir yani
     
    mdsalman bunu beğendi.
  5. Msgbox

    Msgbox Üye

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    115
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ilgilendiyin Icin Tskler Ama Ornek Vbulletin Bir Foruma Nasil Login Olurum Bilgileri Programa Vererek ? Ornek Ceviz.Net e ?

    2 Texbox 1 i K.adi Icin 1 I Sifre Icin. 1 Tane Button Gir Bilgileri Yazicak Gir Basicak Giris Yapicak.
     
  6. emreyazýcý

    emreyazýcý Üye

    Kayıt:
    12 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    31
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenciyim lise 1 e yeni geçtim :D
    Şehir:
    istanbul-pendik

    ben ''yararlı'' demek istemiştim ama düzgün yazamamışım...
     
  7. CodeMania

    CodeMania Müslüm Yıldırım

    Kayıt:
    4 Ekim 2004
    Mesajlar:
    1,490
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Meslek:
    Programcı
    Şehir:
    34330
    ekteki dosytayı kontrol edin
     
  8. Msgbox

    Msgbox Üye

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    115
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Cok Tskler Kod Sorunsuz Calisiyor.

    Saygilarla
     
  9. aziz.exe

    aziz.exe Yeni Üye

    Kayıt:
    1 Ocak 2010
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ben vbulletin olmayan bir siteyegiriş yapmak istiyorum. şifre kullanıcı adı hatasız giriyor fakat WebBrowser1.Document.Forms(0).elements(3).Click kısmında hata alıyorum çünki giriş yapmak istediğim sitesin giriş butonu bir resim nasıl giriş yaptırabilriim?
     
  10. CodeMania

    CodeMania Müslüm Yıldırım

    Kayıt:
    4 Ekim 2004
    Mesajlar:
    1,490
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Meslek:
    Programcı
    Şehir:
    34330
    buton yada resim fark etmemeli sonuc itibariyle resim olsa dahi bu resmin type submit olmalıdır. böyle değilde farklı bi yontemle bu yapıldıysa özelden sitenin adresini bana gönderirseniz kontrol etme şansım olur.
     
  11. aziz.exe

    aziz.exe Yeni Üye

    Kayıt:
    1 Ocak 2010
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    site linkini pmden ilettim.Yardımcı olursanız sevinirim.
     
  12. aziz.exe

    aziz.exe Yeni Üye

    Kayıt:
    1 Ocak 2010
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    yardım edebilecek yok mu?
     
  13. c3r

    c3r Daimi Üye

    Kayıt:
    12 Kasım 2008
    Mesajlar:
    1,149
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    iş var da biz mi yapmıoz
    Şehir:
    Monitörün karşısı
    bende denedim ama undefined diyor sonra da kullanıcı adı veya şifre hatalı sayfasına yönleniyor(forum.ceviz.net'te)
     
  14. CodeMania

    CodeMania Müslüm Yıldırım

    Kayıt:
    4 Ekim 2004
    Mesajlar:
    1,490
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Meslek:
    Programcı
    Şehir:
    34330
    göndrediğiniz site bir oyun sitesidir aklıma oyun botu(hiç bir oyun için yasal olduğunu sanmıyorum) yazacağınız geldiğinden dolayı bu konuda yardımcı olamayacağım
     
  15. ByGone

    ByGone Üye

    Kayıt:
    29 Aralık 2006
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Güzel düşünce +1
     
  16. Muhammet.Ali

    Muhammet.Ali Yeni Üye

    Kayıt:
    18 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ben şahsen web browser kontrolünü asla önermem web bağlantılarında. Çünkü ciddi derecede ram yer. Winsock biçilmiş kaftandır web uygulamaları için. Eğer login olunacak formun input bilgilerini verirseniz sizin için bir winsock örneği hazırlayabilirim.
     
  17. roser137

    roser137 Daimi Üye

    Kayıt:
    27 Aralık 2008
    Mesajlar:
    697
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    bunun için programlama ile uğraşmanıza gerek yok. bu işi yapan macro programları var. imacros aralarında en popülerleri. r10 daki gençlük reklamlara tıklatmak için kullanıyordu :D . maksak milletin ekmeğiyle oynamak :( .
     
  18. Msgbox

    Msgbox Üye

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    115
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Hala mumkunse lutfen.
     
  19. printf

    printf Daimi Üye

    Kayıt:
    9 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    2,095
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Mühendis Adayı , okuyor
    Şehir:
    Ankara||Istanbul
    o mesaji yazdiktan sonra adam bi daha siteye ugramamis, ilk dedigi zamanda bile mumkun olacagini sanmiyorum.
     
  20. Hakan Aksan

    Hakan Aksan Aktif Üye

    Kayıt:
    25 Şubat 2005
    Mesajlar:
    271
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Yazılım Müh.
    Şehir:
    Adana