Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Php dosyaları listeleyememe

Konu, 'PHP' kısmında digrev tarafından paylaşıldı.

Etiketler:
  1. digrev

    digrev Üye

    Kayıt:
    7 Şubat 2012
    Mesajlar:
    140
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşlar çalşıtığım dizinde fonts adında bir klasör var ve bunu içindeki klasör dosya ne varsa listelemeye çalışıyorum.Ama kodu çalıştırdığımda bana bu dosyları gösteriyor

    \$Recycle.Bin --\$WINDOWS.~BT --\$Windows.~WS --\Config.Msi --\Documents and Settings --.............................

    Acaba dosyaların yolunu bulamıyorda sistemle ilgili dosyları mı gösteriyor kodum şu şekilde

    Kod:
    <?php
    
    class FetchFiles
    {
        public function listAll($dir)
        {
            if (count($this->fetch($dir))) {
                $files = $this->fetch($dir);
                foreach ($files as $file) {
                    if ($file == '.' || $file == '..') {
                        continue;
                    }
                    $path = realpath($file).
    DIRECTORY_SEPARATOR;
    
                    $f = scandir($path);
    
                    foreach ($f as $single) {
                        if (is_dir($path.$single)) {
                            echo $path.$single.' --';
                        }
                    }
    
                  
                }
            }
        }
    
        public function fetch($dir)
        {
            $path = realpath($dir).DIRECTORY_SEPARATOR;
    
            return scandir($path);
        }
    }
    
    $ff = new FetchFiles();
    $ff->listAll('fonts');
    
     
  2. sefa1471

    sefa1471 Üye

    Kayıt:
    13 Mart 2014
    Mesajlar:
    139
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ankara
    Eğer localhost üzerinde çalışıyorsanız böyle hata vermesi normal bendede olmuştu. Paylaştığınız kodlarınızı site üzerinde denedigimde çok komik bir şekilde çalışmadı. Klasör isminin başına ../ alt klasör inme tagını koyduğum da ise çalıştı fakat sadece klasörler listelendi.
    Screenshot_20181002-081053.png
    Screenshot_20181002-081044.png
    Birazdan pc başına geçince ayrıntılı bakabilirim.
     
  3. sefa1471

    sefa1471 Üye

    Kayıt:
    13 Mart 2014
    Mesajlar:
    139
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ankara
    En basit bir örnek vereyim sana
    PHP:
    <?php

      
    function listAll($dir)
        {
        
    $DosyaListesi glob($dir);
        foreach(
    $DosyaListesi as $DosyaAdi)
        {
          
            if(
    is_file($DosyaAdi))
            {
                echo 
    $DosyaAdi'<br>';
            }  
        }
    }
    echo 
    listAll("fonts/*");
    ?>
     
  4. digrev

    digrev Üye

    Kayıt:
    7 Şubat 2012
    Mesajlar:
    140
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    kardeşim kusura bakma cevap yazamadım yardımın için saol