Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Php de Gerisayım

Konu, 'PHP' kısmında uteria tarafından paylaşıldı.

  1. uteria

    uteria Üye

    Kayıt:
    24 Haziran 2008
    Mesajlar:
    131
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Php de nasıl gerisayım yaptırabilirim?
    yani üyelik girisi yapınca Hosgeldin Bilmemkim yazıcak, atıyorum 3 sn sora sayfa deisecek karakter sayfası gelecek karsıma
    bunu nbasıl yapabılırım ?
     
  2. LaCReMeL

    LaCReMeL Üye

    Kayıt:
    11 Kasım 2006
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ufak bir meta ile de halledebilirsin. php şart degil.

    PHP:
    <meta http-equiv="refresh" content="3;url=http://www.site.com/karakter.php">
     
  3. Bay_Oz

    Bay_Oz Üye

    Kayıt:
    5 Nisan 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    E-Ticaret Web Geliştirici
    Şehir:
    izmir
    Kod:
    <script language="JavaScript">
    function bekleme()
    {
    // 3 sn. bekledikten sonra yapılmasını istediğim işlemi buraya girebilirsin.
     
    }
    setTimeout("bekleme()",3000); 
    </script>
    
    javascriptle de bu şekilde kullanabilirsin.
     
  4. uteria

    uteria Üye

    Kayıt:
    24 Haziran 2008
    Mesajlar:
    131
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    2nizede çok teşekkür ederim 2 side ayrı ayrı yerlerde isime yarayacaktır :D
     
  5. uteria

    uteria Üye

    Kayıt:
    24 Haziran 2008
    Mesajlar:
    131
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    2. yi kullanmayı basaramadım mslf :(

    ben php kullanıyorum
    java script icinde ise yaramıyor sanırım php komutları o yuzden hatalar verdi
    o komutu
    örn : 3 saniye icinde asd.php sayfasını acıcak sekilde nasıl yaparım ?
     
  6. Bay_Oz

    Bay_Oz Üye

    Kayıt:
    5 Nisan 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    E-Ticaret Web Geliştirici
    Şehir:
    izmir
    Kod:
    <script language="JavaScript">
    function bekleme()
    {
    window.location = 'http://www.ornek.com/asd.php'
     
    }
    setTimeout("bekleme()",3000); 
    </script>
    şeklinde kullanabilirsin.
     
  7. uteria

    uteria Üye

    Kayıt:
    24 Haziran 2008
    Mesajlar:
    131
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    walla oldu :D ben http://localhost/ kısmını kullanmadan direk xxxxx.php tarzı yazıodum :D
    tskrler tekrar