Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

php de cevizde oldugu gibi

Konu, 'PHP' kısmında Black_Boyss tarafından paylaşıldı.

  1. Black_Boyss

    Black_Boyss Daimi Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2002
    Mesajlar:
    1,218
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    bilgisayar Teknikleri /Donanım/Tekniik destek /sis
    Şehir:
    /etc/YOZGAT
    php de cevizde oldugu gibi login olunca yonlendiriliyoruz bu kısım nasıl php bilen arkdaşlar yazabilirmi yönlendirme olayını
     
  2. turker

    turker Agresif Üye

    Kayıt:
    19 Temmuz 2002
    Mesajlar:
    5,988
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    <?php
    //diğer kodlar
    //user ve pass değişkeni veri tabanından alınıyor.
    if (user=="turker" && pass=="123456") {
    header ("Location:http://forum.ceviz.net");
    }
    else {
    echo "Hatalı kullanıcı adı veya şifre girdiniz.";
    sleep (30);
    header ("Location:http://forum.ceviz.net/login.php");
    }
    //diğer kodlar
    ?>
     
  3. Black_Boyss

    Black_Boyss Daimi Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2002
    Mesajlar:
    1,218
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    bilgisayar Teknikleri /Donanım/Tekniik destek /sis
    Şehir:
    /etc/YOZGAT
    :aglama: onu biliyorum benim sorum formchek ettikten sonra baska sayfaya nasıl yonlendirecegim mesela sisteme girdiginiz zaman ana sayfaya direk yonlendirecegim form cıktı sayfasına degil
     
  4. Scorpion

    Scorpion Daimi Üye

    Kayıt:
    17 Ekim 2002
    Mesajlar:
    962
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    aynı şey değil mi?
     
  5. Black_Boyss

    Black_Boyss Daimi Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2002
    Mesajlar:
    1,218
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    bilgisayar Teknikleri /Donanım/Tekniik destek /sis
    Şehir:
    /etc/YOZGAT
    aynı degil ben login formunda sisteme giren kullanıcıları baska bir sayfaya gondermek istiyorum

    mesela
    diyagram
    1 code login sayfası
    2 html login alt sayfa
    3 php chek login giriş yapıldı
    4 sistem siziyonlendiriyor
    5 sisteme hoş geldiniz ve ya daha farklı yere
    6 acana nasıl olacak
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 15 Aralık 2002
  6. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    o bir meta tag ;) o sayfanın html koduna bakarsan bulursun meta taglar arasında :)
    Araştır biraz kafayı çalıştır calamty
     
  7. Black_Boyss

    Black_Boyss Daimi Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2002
    Mesajlar:
    1,218
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    bilgisayar Teknikleri /Donanım/Tekniik destek /sis
    Şehir:
    /etc/YOZGAT
    LoS.ToF kafa yoracak vaktim yok yetiştirmem lazım 2003 ocak ayından sonra her an askerlik gözüküyor yetiştirmemm lazım hatta projeyi bir başkasıyla yapıp para bile verebilirim ama bitecek çaresi yok
    :super:
    html cok kolayda bu melet aklımı karıştırıyor
    al bi sorundaha bir turlu data base tarih yazdıramadım
    al bi sorun daha telefon numaralarını kaydederken veritabanına sayısal olara bigınt veye ınt olarak denedim 0 veya boşluktan sonrasını kabul etmiyor VARCHAR olarakmı Kayıt etmem lazım
    yane acayip sorunlar var kafaya takınca takılıyorum

    Empy Documant
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 15 Aralık 2002
  8. Black_Boyss

    Black_Boyss Daimi Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2002
    Mesajlar:
    1,218
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    bilgisayar Teknikleri /Donanım/Tekniik destek /sis
    Şehir:
    /etc/YOZGAT
    mesela sık güncellen bir sayfa html de böle yonlendiriliyor
    <meta http-equiv="refresh" content="5; url=http://www.Black_Boyss.com">
    :sus: