Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Output buffering kapatma?

Konu, 'PHP' kısmında shevko tarafından paylaşıldı.

  1. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    output buffering nasıl kapatabilirm.. teşekkürler şimdiden..
     
  2. Raiden

    Raiden self.life.start()

    Kayıt:
    11 Ekim 2004
    Mesajlar:
    4,392
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    /home/Raiden
  3. akyor35

    akyor35 Daimi Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2005
    Mesajlar:
    1,510
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    ob_end_flush()
     
  4. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    çok teşekkür ederim.. Joomla kurulumunda bunu kapatmam gerektiği söyleniyo.. nereye yazıim bu kodu peki..
     
  5. akyor35

    akyor35 Daimi Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2005
    Mesajlar:
    1,510
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    en alta yaz
     
  6. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    neyin en altına yazimm.. php.ini mi?
     
  7. Raiden

    Raiden self.life.start()

    Kayıt:
    11 Ekim 2004
    Mesajlar:
    4,392
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    /home/Raiden
    php sayfanın en altına
     
  8. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    tmm teşekkür ederim..
     
  9. xam

    xam Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mart 2006
    Mesajlar:
    1,080
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    onu htaccess ile yada php.ini'den kapatmalisin.. Joomla'da bahsedilen o.. php ayarlarinda otomatik olarak output buffering acik demekki.

    komut (php.ini)
    output_buffering = off
     
  10. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    .htaccess te verdiğim zaman bu kodu internak server error veriyo php.ini de verirsem de değişmiyo aynen açık gözüküyo.. php.ini ana dizinde..
     
  11. Bay_Oz

    Bay_Oz Üye

    Kayıt:
    5 Nisan 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    E-Ticaret Web Geliştirici
    Şehir:
    izmir
    bence hosting ile görüşmen gerekiyor.
     
  12. shevko

    shevko Yeni Üye

    Kayıt:
    11 Ocak 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bence benceyle olcak iş diil bu :) saol yinede..
     
  13. Bay_Oz

    Bay_Oz Üye

    Kayıt:
    5 Nisan 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    E-Ticaret Web Geliştirici
    Şehir:
    izmir
    söylemek istediğim sanıyorum ki sen php.ini dosyasını kendin oluşturup klasöre atıyorsun fakat bu herzaman çözüm olmuyor hosting ile görüşüp php.ini dosyasını düzelttirmen gerekiyor.
    *Tavsiye