Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

okké

Konu, 'PHP' kısmında RakyoL tarafından paylaşıldı.

  1. RakyoL

    RakyoL Üye

    Kayıt:
    12 Eylül 2002
    Mesajlar:
    101
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    CHoRLu
    şunu söyleyebilirim ilk önce ben de buna çok şaşırdım fakat header satırını sildiğimde cookie yaratılıyor hem de sorun olmiyor fakat cookie oluşunca boşsayfa gelmesi benim işime yaramaz düşünün uye girişi olduğunu uye girecek beyaz sayfa gelecek orada mutlaka yönlenmesi lazım kodun tamamını sizlere yazıyorum..

    bu dosyanın adı "index.php"

    <?
    $ad = $HTTP_POST_VARS['ad'];
    $pass = $HTTP_POST_VARS['pass'];
    $gonderim= $HTTP_POST_VARS['gonderim'];
    if ($gonderim)
    {
    if((!$ad) or (!$pass))
    {
    echo "YanLış KullanıcıAdı yada Şifre";
    }
    @mysql_connect("localhost", "root" , "deneme") or die("Ulaşılamadı...");
    @mysql_select_db("php") or die("veritabanı yok");

    $denetle=mysql_query("select ad from password where ad='$ad' and pass='$pass'");
    if(mysql_numrows($denetle)<1)
    {
    echo "YanLış KullanıcıAdı yada Şifre";
    exit;

    }
    $ad=mysql_result($denetle, 0, "ad");
    SetCookie("ad",$ad,time()+3600);
    header("Location: deneme.php");
    }
    else
    {
    ?>
    <form action="index.php" method="post">
    User:<input type:"text" name="ad" size="25">
    Password:<input type="password" name="pass" size="25">
    <input type="submit" value="GÖNDER" name="gonderim" >
    </form>
    <?
    }
    ?>

    header komutunu kaldırarak ta bi deneyin ok?

    ben çözemedim artık bilemiyorum... yani beni aştı bu olay.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 16 Ekim 2002
  2. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Metatag ile yönlendirmeyi dene istersen :)