Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Klasör içindekileri silme

Konu, 'Pascal / Delphi / Delphi.NET' kısmında algoritma_20 tarafından paylaşıldı.

  1. algoritma_20

    algoritma_20 Aktif Üye

    Kayıt:
    12 Nisan 2012
    Mesajlar:
    418
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bilgisayarda yer alan bir klasör içerisinde 3 ayrı klasör yer almaktadır. Bu klasörler içerisinde farklı uzantilarda binlerce dosya yer almaktadır. Bu dosyaları nasıl silebilirim?
     
  2. Caylaq

    Caylaq Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1,145
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Product Development Specialist
    Şehir:
    DELPHI LAND
    Klasör yolunu dilediğiniz gibi değiştirdikten sonra dosyalarınızla vedalaşabilirsiniz

    PHP:
    procedure TMainForm.TempSil;
    var
    dosya:TSearchRec;
    begin
        
    if FindFirst('C:\*.*',faAnyFiledosya) = 0 then
        begin
        repeat
         DeleteFile
    ('C:\'+dosya.Name);     //dosyayı sil
        until FindNext(dosya) <> 0;        //varsa sonrakini bul
        FindClose(dosya);                  //Kapat
        end;
    end;
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 14 Haziran 2012