http://elion.realside.org/ girişi böyle ise sonrasını merak ettim. Sanırım çok hoş bir site olacak. Böyle güzel Türk siteleri gördükçe gerçekten çok seviniyorum.
Evet artık yayında... Şimdi öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum, Sevgiyle. http://elion.realside.org
CS_Diyarbakır baya bir ilgimi çekti doğrusu... http://www.sanane.com forumlarında harita/model tasarım diye bir bölüm var sanırım ordan istediğin yardımı kolayca bulabilirsin...
Ersin kardeşimin sitesi için topic açılır da ben birşey yazmazsam olur mu?Tabii ki olmaz. Tebrik ederim elion.Bugün yaptıkların bundan sonra yapacaklarının habercisi...
Selam Hakan dersler biraz zorluyor. Bu yüzden şu an bilgisayarla fazla ilgilenemiyorum. Bu arada ASP'yi tamamen bırakıp PHP'ye geçiş yaptım. Büyük ölçüde de dili kullanmayı öğrendim. Ayrıca Visual Basic'le de son tangoyu oynuyorum. Visual C++'a geçmek için bayağı çaba harcadım. Ama bu dil gerçekten hoş değil. Yani gereksiz yere kasıyorsun. Son olarak JAVA öğrenmeye karar verdim. Tabii bundan da tam emin değilim. 20 gün içinde Unix veya Windows'ta yola devam etme kararı vereceğim. Şu an Unix önde gidiyor. Tam kararım kesinleştikten sonra oturup o sisteme ait en işlevsel yapıları öğreneceğim. Bir de Muharrem Abiyle BTTURK projemiz var. Çok yakında Türkiye ceviz.net gibi iyi bir BT sitesine daha kavuşacak.. (ocal.net'ten kopan bir yıldız daha... :hiohahoha ) Sevgiyle,
Siten güzel. Çok güzel. Ama bir kaç tavsiyem olucak Kusura bakmayın eleştiriyorum sadece. Siten çok iç içe biraz daha aç. Menündeki efektleri biraz daha değiştir. Ayrıca flash ta bir özellik vardı resimleri kendi formatına çekiyordu. Flashtan anlamam. Ayrıca siyah alandaki yazının fontunu biraz daha ufak yaparsan orada sanırım kocaman gözükmez. Başarılar. İleri sizde benim sitemi eleştireceksiniz
Ersin kardeşimin BTTURK sitesi ilgili olarak vizyonu çok geniş. Bilişim ve bilgiişlem portallarına bir yenisini daha eklemekten ziyade her konuda uzmanlaşmış ve konusunda deneyim sahibi bilinen,tanınan ustalarla bu işlere yeni başlayan arkadaşlarımızı biraraya getirmek istiyoruz. Bir de önemli bir konu sitenin bulunacağı serverın bilinen tüm teknolojilere (ASP,PHP,JSP,.NET,CFM...) destek vermesi.Böyle bir hosting firması bilen varsa lütfen bize bildirsin veya buraya yazsın.Ayrıca böyle bir oluşumun içerisinde yer almak isteyen herkes davetlimizdir. Benim düşündüğüm ve sanıyorum bizi kırmayacak isimler: 1 Bahadır ASLAN 2 Egemen MEDE 3 Ekrem KURTULUŞ 4 Erdem USLAN 5 Erdinç AKAN 6 Faruk ÇUBUKÇU 7 Fatih ÜNAL 8 Gökçen KARAN 9 Görkem ÇETİN 10 Mehmet Nuri ÇANKAYA 11 Memduh SARAÇ 12 Mustafa DURCAN 13 Sabri VAROL 14 Selçuk UZUN 15 Şahika TABAK 16 Umut AYDIN 17 Volkan ERSOY (isimler alfabetik olarak sıralanmıştır.) Ve tabii ki ceviz.net'deki değerli arkadaşlarımız...
çok sevindim... Böyle oluşumlar, sağlam temellerle ebediyyen devam etsin. Takımdaki herkeze çalışmalarında başarılar, dört gözle bekliyoruz :super:
Tabiki ceviz.net olarak bizde elimizden gelen destegi veririz, hersey daha iyi bir Türk interneti, daha iyi bir Türk BT'si için.