Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

gene listeleme 10 ar 10

Konu, 'PHP' kısmında LoS.ToF tarafından paylaşıldı.

  1. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Biliyorum kassam çözücem ama vaktim yok.

    db de 30 kayıt var 10 10 listemek için hazır scriptiniz var ise alabilirmiyim yoksa mantığını anlatırsanız sevinirim.

    iyi çalışmalar.
     
  2. mkarabulut

    mkarabulut Misafir

  3. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Thanks

    Saol Ryu'cum
    <td></td>
     
  4. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Niye <td></td> ? :rolleyes: :p
     
  5. RakyoL

    RakyoL Üye

    Kayıt:
    12 Eylül 2002
    Mesajlar:
    101
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    CHoRLu
    cevap

    kodu veriyorum sana güle güle kullan sorun cıkarsa cevap yaz ama sorun çıkacağını sanmiyorum

    <?
    @mysql_connect("localhost", "root", "deneme") or die("Ulaşılamadı...");
    @mysql_select_db("anti") or die("veritabanı yok");

    if (!$k) { $k =0; }
    $sorgu=mysql_query("select * from table_adi order by ad limit $k,10");
    $k = $k + 10;
    echo ("<a href=\"listele.php?k=$k\">Sonraki 10 kayıt</a>");
    ?>

    Açıklama: $k = $k + 10; bunu endwhile; döngüsünden sonra yazacaksın.. dikkat et bu kodalrı echo ("<a href=\"listele.php?k=$k\"..... satırda belirtilen liste.php sayfası olmalıdır yani tek bir sayfa kullanacaksın...
    iyi çalışmalar!
     
  6. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Yannıslıkla oldu sanırım ctrl + v olayı :p

     
  7. RakyoL

    RakyoL Üye

    Kayıt:
    12 Eylül 2002
    Mesajlar:
    101
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    CHoRLu
    Açıklama

    bir yerde okumuştum yazdım ayrıca ctrl+v olayı bile olsa yine de teşekkür etmen lazım neyse bundan sonra ben ctrl+v yapmam sana byez!
     
  8. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Sana demiyorki Rakyol Lostof bana diyor :) Karıştı yok yok ben karıştım ya bir şeyler karışık bu konuda galiba :rolleyes:
     
  9. sokrates

    sokrates Daimi Üye

    Kayıt:
    8 Temmuz 2002
    Mesajlar:
    537
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Web Programmer
    Şehir:
    istanbul
    Re: cevap

    peki adam önceki 10 sayfaya gitmek isterse napıcaz
     
  10. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    :p
     
  11. RakyoL

    RakyoL Üye

    Kayıt:
    12 Eylül 2002
    Mesajlar:
    101
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    CHoRLu
    Hehehe

    Eğer geri dönemek istiyorsan koda gerek yok back tuşuna basarsın eğer illaki ben kod kullanıcam diyorsan javascript le back yaparsın... php olsun istiyorsan :

    sayfaya bak listele.php?k=$k yerine listele.php diye koyarsın açar oraya if sorgusu yazdık başta dikkat edersen orda diyor ki eğer k yı tanımlamiyorsun 0 olarak değişkeni ata ...

    şahsen bunları denemedim ama mantıken böyle olması lazım ? sence?
     
  12. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    :)

    Yalnız şöyle bir durum var Raykol yanlış anlama ama...

    123456 adet listenmiş sayfa var ise nasıl 6. sayfadan 4. sayfaya geri dönücek arakdaş. :D nese kolay gelsin. her keze teşekkürler.
     
  13. RakyoL

    RakyoL Üye

    Kayıt:
    12 Eylül 2002
    Mesajlar:
    101
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    CHoRLu
    BiraSss KaSınnn

    biras Kendiniz uğraşın arkadaşlar uzman değilim ki bildiğimi söyliyorum :D