Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

flashla txt'ye veri yazımı

Konu, 'Animasyon' kısmında ahmet ustun tarafından paylaşıldı.

  1. ahmet ustun

    ahmet ustun Üye

    Kayıt:
    30 Ekim 2002
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Sık kullanılanlar gibi bir menu yapmayı düşünüyorum ama flashta txt'ye veri yazma olayı nasıl oluyor?
     
  2. con_simit

    con_simit Daimi Üye

    Kayıt:
    17 Ekim 2002
    Mesajlar:
    561
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    0. Selam

    1. Text alanına verdiğin isim (diyelim ki strDeneme) bir değişken yerine geçer.
    1.1. Böylelikle strDeneme = "filanca veri" diyerek, istediğin veriyi o alana yazdırabilirsin.

    2. Kolay gelsin.
     
  3. ahmet ustun

    ahmet ustun Üye

    Kayıt:
    30 Ekim 2002
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    teşekkür ederim, ama beni yanlış anladın,
    ben eğer web ziyaretcisi siteme girdiğinde yada eğer .swf dosyasını bilgisayarına kaydettiğinde sık kullandığı web adreslerini bir dosyaya kaydedecek hatta çok kullanıcı şeklinde de olabilir yani kullanıcı kaydedeceği dosyayıda kendi seçecek.
     
  4. ahmet ustun

    ahmet ustun Üye

    Kayıt:
    30 Ekim 2002
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    0
  5. con_simit

    con_simit Daimi Üye

    Kayıt:
    17 Ekim 2002
    Mesajlar:
    561
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    Standalone mu kullanacaksın web'de mi?
     
  6. ahmet ustun

    ahmet ustun Üye

    Kayıt:
    30 Ekim 2002
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    web de.
     
  7. con_simit

    con_simit Daimi Üye

    Kayıt:
    17 Ekim 2002
    Mesajlar:
    561
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    O zaman bunu doğrudan flash değil de flash'tan post edeceğin veriyi alacak server-side bir script'le (asp, php vb.) yapabilirsin:

    loadVariablesNum("TexteYazacakScript.asp", level/variables, "POST/GET");

    Kolay gelsin.