Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Firefox IE style sorunu div display none olmuyo

Konu, 'Javascript' kısmında semihsari tarafından paylaşıldı.

  1. semihsari

    semihsari Üye

    Kayıt:
    2 Haziran 2007
    Mesajlar:
    39
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    slm arkadaşlar benim sorunum html içinde js kullanıyorum ie de çalışıyo fakat firefox da çalışmıyo kodum aşağıdaki gibi

    Kod:
    <td width="114" align="left" valign="top"><a href="#"><img border='0' id='emlak' src="img/arabul/emlakover.jpg" width="114" height="30" onclick="emlak.src='img/arabul/emlakover.jpg'; proje.src='img/arabul/proje.jpg'; haber.src='img/arabul/haber.jpg';
    emlakbg.style.background='url(img/arabul/emlakbgover.jpg)'; projebg.style.background='url(img/arabul/projebg.jpg)'; haberbg.style.background='url(img/arabul/haberbg.jpg)'
    ;emlakara.style.display='block'; projeara.style.display='none'; haberara.style.display='none'" /></a></td>
                  <td id='emlakbg' width="76" align="center" valign="middle" background="img/arabul/emlakbgover.jpg"><? echo "<span class='kirmizikalin12'>$emlsay</span> <span class='beyazkalin12'>ADET</span>"; ?></td>
                  <td width="78" align="left" valign="middle"><a href="#"><img border='0' id='proje' src="img/arabul/proje.jpg" width="78" height="30"  onclick="emlak.src='img/arabul/emlak.jpg'; proje.src='img/arabul/projeover.jpg'; haber.src='img/arabul/haber.jpg'
    ;emlakbg.style.background='url(img/arabul/emlakbg.jpg)'; projebg.style.background='url(img/arabul/projebgover.jpg)'; haberbg.style.background='url(img/arabul/haberbg.jpg)'
    ;emlakara.style.display='none'; projeara.style.display='block'; haberara.style.display='none'"/></a></td>
                  <td id='projebg' width="77" align="center" valign="middle" background="img/arabul/projebg.jpg"><? echo "<span class='kirmizikalin12'>$prjsay</span> <span class='beyazkalin12'>ADET</span>"; ?></td>
                  <td width="80" align="left" valign="middle"><a href="#"><img border='0' id='haber' src="img/arabul/haber.jpg" width="80" height="30"  onclick="emlak.src='img/arabul/emlak.jpg'; proje.src='img/arabul/proje.jpg'; haber.src='img/arabul/haberover.jpg'
    ;emlakbg.style.background='url(img/arabul/emlakbg.jpg)'; projebg.style.background='url(img/arabul/projebg.jpg)'; haberbg.style.background='url(img/arabul/haberbgover.jpg)'
    ;emlakara.style.display='none'; projeara.style.display='none'; haberara.style.display='block'"/></a></td>
                  <td id='haberbg' width="75" align="center" valign="middle" background="img/arabul/haberbg.jpg"><? echo "<span class='kirmizikalin12'>$hbrsay</span> <span class='beyazkalin12'>ADET</span>"; ?></td>
    aşağıda da div lerim var 
     
    <td><div id='emlakara' style="width:770px;"><? emlakara(); ?></div><div id='projeara' style="width:770px; display:none;"><? projeara(); ?></div><div id='haberara' style="width:770px; display:none;"><? haberara(); ?></div></td>
    
    ie de çok harika bir şekilde çalışıyo fakat gel gelelim firefox lanet ettim artıq tarayıcı istatiklerinde ie %70 civarı fakat firefox da göz ardı edilemez % 10 bu yüzden sorunu çözmem gerekiyo mutlaka çünkü gerçekten büyük bir proje yardım eder misiniz?
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 7 Temmuz 2008
  2. alico

    alico Daimi Üye

    Kayıt:
    20 Kasım 2003
    Mesajlar:
    2,064
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    JQuery kullan başın ağarmaz o zaman
     
  3. cemal

    cemal Üye

    Kayıt:
    20 Ekim 2007
    Mesajlar:
    249
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Doğrudan id değerini kullanmışsın. Mesela ;
    emlak.src

    demişsin. Oysa şöyle yazmalıydın:
    document.getElementById('emlak').src
    Diğer tüm idler için bunun gibi yapman gerekir.
     
  4. semihsari

    semihsari Üye

    Kayıt:
    2 Haziran 2007
    Mesajlar:
    39
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    getelementById ile de denedim öle de çalışmadı ne yazıkki Jquery nedir bilmiyorum açıklayabilir misiniz?
     
  5. semihsari

    semihsari Üye

    Kayıt:
    2 Haziran 2007
    Mesajlar:
    39
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    tamam sorunu hallettim teşekkürler