Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Ekrana Ters Slash Yazamamak ... :(

Konu, 'PHP' kısmında XdXiXvXaXnXe tarafından paylaşıldı.

  1. XdXiXvXaXnXe

    XdXiXvXaXnXe Üye

    Kayıt:
    24 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    91
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    S.a arkadaşlar ;
    aşağıda görmüş olduğunuz gibi "httpdocs"dan sonra iki tane normal slash var .. Bu slashların ters slash olması lazım fakat; ben bunları ters slash yapıp echo ile yazdırdığımda hata alıyorum ...
    Sizden ricam bu slashları ters slash olarak ekrana nasıl yazdırabilirim ...

    C:\Inetpub\vhosts\xxx.com\httpdocs\resimler/ogrts/

     
  2. Ferhat Ozdemir

    Ferhat Ozdemir Daimi Üye

    Kayıt:
    14 Nisan 2006
    Mesajlar:
    3,265
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Meslek:
    Elektronik, Bilgisayar
    Şehir:
    Texas
    PHP:
    <?php
    $veri 
    "Daire No : 10/A";
    $veri str_replace("/","\\",$veri);
    echo 
    $veri;
     
    ?>
     
  3. I-TECH-INN

    I-TECH-INN Daimi Üye

    Kayıt:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    552
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Karşıyaka
    PHP:
     "C:\\Inetpub\\vhosts\\xxx.com\\httpdocs\\resimler\\ogrts\\" 
     
  4. phpmaker

    phpmaker Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2008
    Mesajlar:
    163
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Webmaster
    Şehir:
    127.0.0.1/phpmaker
    bu dogrudur
    PHP:
    <?php
    $veri 
    "Daire No : 10/A";
    $veri str_replace("/","\\",$veri);
    echo 
    $veri;
     
    ?> 
    bu koda gerek yok aslında / lari \\ olarak koyuyor ,
    PHP:
    "C:\\Inetpub\\vhosts\\xxx.com\\httpdocs\\resimler\\ogrts\\" 
    tavsiyem bu
     
  5. XdXiXvXaXnXe

    XdXiXvXaXnXe Üye

    Kayıt:
    24 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    91
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Teşekkür ettim arkadaşlar ...

    tamamdır.