Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

cUrl haricinde başka siteden veri çekme yöntemi var mı ?

Konu, 'PHP' kısmında furkane tarafından paylaşıldı.

  1. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Merhaba,
    cUrl haricinde başka siteden veri çekme yöntemi var mı ? araştırdım ama henüz bulamadım
     
  2. GeCe_

    GeCe_ Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Ocak 2006
    Mesajlar:
    436
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    $file = fopen ("http://www.site.com/sayfa.html/", "r") or die ("Dosya açılamadı!");


    while (!feof($file))
    {
    $satir = fgets($file, 8192);
    $icerik .= trim($satir);
    }
    $yeni= $icerik;
     
  3. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    teşekkürler GeCe_.
    curl da verdiğin kod da localhostta çalışıyor internette çalışmıyor. belli bir site için deniyorum tabiki.

    A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
    şöyle de bir hata veriyor
     
  4. GeCe_

    GeCe_ Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Ocak 2006
    Mesajlar:
    436
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bu konuda hata ile karşılaşmadığım için çözümü hakkındada pek bir fikrim yok. curl ve fopen fonksiyonları disable edilmiş olabilirmiki sunucunda
     
  5. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    olabilir. emin değilim. ama localhostta iken verileri alıyorum. internetten denediğimde alamıyorum, farklı IP ve domainlerde denedim olmadı.

    sağolasın GeCe_
     
  6. GeCe_

    GeCe_ Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Ocak 2006
    Mesajlar:
    436
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Önemli değil. Yarın konu hakkında bilgisi olan birileri kesin yazar sorununda çözülür :)
     
  7. xam

    xam Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mart 2006
    Mesajlar:
    1,080
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ayrica;
    file_get_contents
    fsockopen

    fonksiyonlariylada karsi tarafdan bilgi alirsin.

    eger php.ini ayalarinda allow_url_fopen = OFF ise karsi tarafa baglanamazsiniz.
     
  8. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    php.ini ayarlarında off değil. diğer sitelerde sorunsuz şekilde çalışıyor

    file_get_contents ile yaptığımda şu hatayı verdi sayfa 2-3 sn içinde :

    [function.file-get-contents]: failed to open stream: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. in C:\Inetpub\vhosts\dressup121.com\httpdocs\arcadebanners.php on line 10
     
  9. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    "file_get_contents, fsockopen, fopen, curl" hepsini denedim hiç biri siteyi açmadı (diğer siteleri açabiliyor kodda bir sorun yok yani)

    artık ajax düşünüyorum. ya da jscript ile sayfa kodu alma yolu varsa onu kullanıcam :)

    teşekkürler
     
  10. Bay_Oz

    Bay_Oz Üye

    Kayıt:
    5 Nisan 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    E-Ticaret Web Geliştirici
    Şehir:
    izmir
    son söylediğine göre aklıma çekmeye çalıştığın sitenin boyutu ile ilgili bir problem olabileceğini düşünüyorum ve $satir = fgets($file, 8192); bölümünde değeri biraz arttırırsan belki sorunu çözebilirsin.
    timeout fln oluyorsa mesela.bir dene derim.
     
  11. furkane

    furkane Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    timeout sitenin koyduğu -büyük ihtimalle- bir engelden dolayı oluyor sanırsam. çünkü site gayet hızlı ve 20 kb civarında. güvenlik duvarı gibi bişey olabilir
     
  12. xam

    xam Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mart 2006
    Mesajlar:
    1,080
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    site adresini yazarsan bizde deneriz.