Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

css

Konu, 'Genel Webmaster Konuları' kısmında LoS.ToF tarafından paylaşıldı.

  1. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Diğelim ki bi input umuz var

    bunlar text ve textarea

    ben bunların borderlarının renklerini değiştirmek istesem ne yapmam lazım ?

    Ama css dosyasıyla değil js + dhtml ile ?
    dhtml ini verseniz de yeter :D ben onu js yaparım :D
     
  2. p4r4h4t

    p4r4h4t Aktif Üye

    Kayıt:
    21 Ekim 2002
    Mesajlar:
    397
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ya şöyle bişeler olması lazım. ben CSS-deki bazı özellikleri hatırlayamadım

    <BODY onload="javascript:document.all.a.style.background='black';document.all.a.style.color='White';document.all.a.focus();">
    <input type="text" name="a" id="a">
    </BODY>
     
  3. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Css zaten DHTML'i oluşturan parçalardan biri ne farkederki CSS ya da Js ile yapsan?
     
  4. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    yaw benim istediğim bu değil ?

    nası anlatayayım..

    textbox un borderının rengini değiştirmek istiyorum ben...
    arka plan rengini filan değil ?
     
  5. yemre

    yemre Daimi Üye

    Kayıt:
    27 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    2,180
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Uygulama Geliştirme
    Şehir:
    İstanbul
    javascript:document.all.a.style.border-color : Fuchsia;
     
  6. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    Olmuyooo :(

    Kod:
    <td align="center"><input 
    OnMouseOver="javascript:document.all.a.style.border-color :
     Fuchsia;" name="sif" type="password" class="input" ></td>
    
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 21 Ekim 2002
  7. ibrahimsalih

    ibrahimsalih Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2002
    Mesajlar:
    148
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Web tasarımcısı
    Şehir:
    İstanbul
    Merhaba

    CSS ile aşağıdaki şekilde bir sonuç alabilirsin ama js ile bilmiyorum. Umarım işine yarar.

     
  8. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bencede ibrahimin söylediği gibi yapsan daha kolay olur neden js diye ısrar ediyorsun ki?
     
  9. p4r4h4t

    p4r4h4t Aktif Üye

    Kayıt:
    21 Ekim 2002
    Mesajlar:
    397
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    yaw ben uyarlamanı söylemiştim ama... neyse bide şunu dene

    <script language="JavaScript">
    function a(){
    document.all.a.style.border='2px outset #AAEECC';
    document.all.a.style.color='green';
    document.all.a.style.background='#DDEEBB';
    }
    function b(){
    document.all.a.style.border='2px solid #AAFF22';
    document.all.a.style.color='gray';
    document.all.a.style.background='red';
    }
    </script>
    </HEAD>

    <BODY>


    <input id="a" onmouseover="javascript:a();" onmouseout="javascript:b()">

    </BODY>
     
  10. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    İlk başta bende böyle yapmıştım mereti ama nie çalışmadı die kafayı yemiştim :(

    saol.
     
  11. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Niye çalışmadığını ben sana daha önce söylemiştim sanırım?


     
  12. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    :) şu resmi bir .küz ile değiştircem merak etmeyin :D
     
  13. Sahin

    Sahin Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mayıs 2002
    Mesajlar:
    8,943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    estafurullah lostim. selami şahini koy yeter :D