Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Chrome düzgün (Moz-İe hatalı)

Konu, 'Genel Webmaster Konuları' kısmında NikeFootball tarafından paylaşıldı.

  1. NikeFootball

    NikeFootball Üye

    Kayıt:
    1 Ocak 2005
    Mesajlar:
    187
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Kocaeli
    arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ilk defa böyle birşey oluyor.

    daha önce chrome ve firefox düzgün görünürken ie hatalı görünürdü ama şimdi chrome istediğim gibi görünürken firefox ve ie hatalı görünüyor.
    ie'yi geçtim onu en son hallederimde.. Mozilla'da neden hata veriyor onu anlamakta güçlük çekiyorum, kodlar aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.

    1.Chrome
    [​IMG]

    2.Mozilla-İe

    [​IMG]



    Kod:
    <div class="video-cntr">
    <div style="height:36px; padding-top:0px;">
    
    <div class="odiranktumlink">
    
    <a href="#" id="V1" onclick="javascript:video(1,'video',5);return false;"  class="video-btn">Tüm Videolar </a> 
    <a href="#" id="V2" onclick="javascript:video(2,'video',5);return false;"  class="video-btn-off">En Çok İzleneler </a>
    <a href="#" id="V3" onclick="javascript:video(3,'video',5);return false;"  class="video-btn-off">En Çok Oy alanlar </a>
    <a href="#" id="V4" onclick="javascript:video(4,'video',5);return false;"  class="video-btn-off">Avrupa'dan Futbol </a>
    <a href="#" id="V5" onclick="javascript:video(5,'video',5);return false;"  class="video-btn-off">Diğer Videolar</a>
    
    
    </div>
    </div>
    Kod:
    	
    /* VİDEO TAB */
    
    .video-cntr{
    	width: 665px;
    	background-color: #FFFFFF;
    	margin-top: 10px;
    	margin-left: 10px;
    	padding-top: 15px;
    }
    .video-btn{
    	width:100px;
    	font-weight:bold;
    	color:#000000;
    	font-size:11px;
    	background-color: #FFFFFF;
    	text-decoration: none;
    	padding-top: 7px;
    	padding-right: 5px;
    	padding-bottom: 17px;
    	padding-left: 5px;
    	border-top-width: 8px;
    	border-right-width: 1px;
    	border-bottom-width: 0px;
    	border-left-width: 1px;
    	border-top-style: solid;
    	border-right-style: solid;
    	border-bottom-style: solid;
    	border-left-style: solid;
    	border-top-color: #0066CC;
    	border-right-color: #0066CC;
    	border-bottom-color: #0066CC;
    	border-left-color: #0066CC;
    	font-family: Tahoma;
    	margin: 0px;
    	border-top-right-radius: 10px;
    	border-top-left-radius: 10px;
        -moz-border-radius-topright: 10px;
        -moz-border-radius-bottomleft: 10px;
        -webkit-border-top-right-radius: 10px;
    
    }
    
    .video-btn-off{
    	width:100px;
    	color:#034B75;
    	font-weight:bold;
    	font-size:11px;
    	background-color: #CCCCCC;
    	text-decoration: none;
    	margin-top: 0px;
    	margin-right: 1px;
    	margin-bottom: 0px;
    	margin-left: 0px;
    	padding-top: 7px;
    	padding-right: 5px;
    	padding-bottom: 15px;
    	padding-left: 5px;
    	border-top-width: 0px;
    	border-left-width: 0px;
    	border-top-style: solid;
    	border-right-style: solid;
    	border-bottom-style: solid;
    	border-left-style: solid;
    	border-top-color: #666666;
    	border-right-color: #666666;
    	border-bottom-color: #0066CC;
    	border-left-color: #666666;
    	border-right-width: 0px;
    	border-bottom-width: 1px;
    	background-image: url(../img/menu-bg-over.png);
    	border-top-right-radius: 10px;
    -moz-border-radius-topright: 10px;
        -moz-border-radius-bottomleft: 10px;
        -webkit-border-top-right-radius: 10px;
     
    }
    
    .odiranktumlink { width:100%;}
    
    
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Haziran 2012
  2. Slothere

    Slothere Daimi Üye

    Kayıt:
    24 Nisan 2010
    Mesajlar:
    813
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    -moz-border-radius-topright: 10px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 10px;

    topright ile bottomleft'in doğru olduğuna emin misin?
     
  3. NikeFootball

    NikeFootball Üye

    Kayıt:
    1 Ocak 2005
    Mesajlar:
    187
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Kocaeli
    radiusları çıkarıp normal şekle getirdim yine aynı normal yani oval köşeler hariç şekilde yapıyorum yine 2.resimdeki gibi bir görüntü meydana geliyor border da görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor.

    edit:
    css dosyasında çok alakasız class'la ilgili bir sıkıntı varmış onu silince düzeldi :) o koda baktım ) işaretini kapatmamışım. bir parantez yüzünden 1 gün uğraştırdı divlerle ilgili iç içe olan kodlara bakıyorum alakası yok neden böyle diyordum. neyse bulduk.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Haziran 2012
  4. Cihan Yakar

    Cihan Yakar Daimi Üye

    Kayıt:
    8 Temmuz 2003
    Mesajlar:
    5,888
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Ankara