Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

cektigim verileri alt alta yazdiramiyorum

Konu, 'PHP' kısmında golge_adam tarafından paylaşıldı.

  1. golge_adam

    golge_adam Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Mart 2007
    Mesajlar:
    444
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    php.ini
    PHP:
      <? while($ryaz=mysql_fetch_object($rsql)){  ?>
          
            <td valign="top">
          <font color="#99CC00">
          <img  width="141" height="119" src="rsmglr/<? echo $ryaz->resim?>">
          </font></td>
         <?}?>
    yukaridaki kodlarda görüldügü gibi db den resim cekiyorum,sorum ise su : cekilen resim 10 tane ve bu 10 tane resim yan yana duruyor hücrenin yapisini dolayisiyla sayfanin görünümünü berbat ediyor,nasil olurda cekilen resimleri 3 erli halde yan yana, 3 resim yanana olduktan sonra alt satira gecirebilirim
     
  2. xam

    xam Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Mart 2006
    Mesajlar:
    1,080
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    PHP:
    <?
    $count=0;
    while(
    $ryaz=mysql_fetch_object($rsql)){
          if (
    $count == 0)
    {
    ?>
    </tr>
    <tr>
    <?
    ?>
            <td valign="top">
          <font color="#99CC00">
          <img  width="141" height="119" src="rsmglr/<? echo $ryaz->resim?>">
          </font></td>
         <?
    $count
    ++;
    }
    ?>
     
  3. golge_adam

    golge_adam Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Mart 2007
    Mesajlar:
    444
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    php.ini
    cok tsk.ederim bu hizli cevabin icin
     
  4. akyor35

    akyor35 Daimi Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2005
    Mesajlar:
    1,510
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    bu forumun arama kısmının kullanılması için neler yapmak lazım.. sırf ben şu son 2-3 aydır en az 10 kere cevaplamışımdır böyle bir konuyu
     
  5. golge_adam

    golge_adam Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Mart 2007
    Mesajlar:
    444
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    php.ini
    :)))) forumda 100 defa arama yapan kisiye 1 aylik rapid sifresi verirsenin millet deli gibi arama yapar :) abim,forumda aramak kolay ama nasil neye göre arayacaksin,online üye diye yazdigin zaman 1000 tane konu bulabilirsin ama simdi sana soruyorum,benim konumu hangi baslik adi altinda arayacam ???
     
  6. deathisonitsway

    deathisonitsway x-coder

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    6,145
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Meslek:
    php-coder
    Şehir:
    abroad
    cok uzakta degil...ceviz net mysql dersleri...(sabit konular ) 3.sayfa 29.mesaj...
     
  7. golge_adam

    golge_adam Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Mart 2007
    Mesajlar:
    444
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    php.ini
    benim konumun mysql ile alakali oldugunu biliyorum ama arkadaslarimizin benim konum ile ilgili ufak örneklerle aciklayici bi cevap vermesi bi sürü dökümani okumaktan daha iyidir :)biz millet olarak ki bunu kabul edelim eringen ve birazda tembel milletiz malesef :) almanyada yasiyorum ben,almanlari bi görün acaip caliskan millet zaten almanyayi harika bi ülke yapmislar
     
  8. akyor35

    akyor35 Daimi Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2005
    Mesajlar:
    1,510
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    @golge_adam
    biz Türk,öğün.çalış,güven mantelitesinde ilerliyoruz... senin milletini bilemiycem.(boşuna Çılgın Türkler demiyorlar milletimize)