Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Bana Yardım Edin ; 279879 Icq Numarasını Kapın

Konu, 'PHP' kısmında HaXWire tarafından paylaşıldı.

  1. HaXWire

    HaXWire Yeni Üye

    Kayıt:
    27 Ekim 2002
    Mesajlar:
    14
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    UYARI: SORUNUMU ÇÖZEN KİŞİYE 279879 ICQ NUMARASI HEDİYE EDİLECEKTİR

    arklar atalarımız yiyemicegin bilmemneyi git mektebinde oku demiş ama memlekette nası php öğrencem onuda bilmiom

    neyse konuya dönelim;

    Arkadaşlar ben Mysql daki bir tablodan istediğim bir satırı yazdırmak istiyorum.İşte kullandığım kod :

    Kod:
    
    <?
    
    $baglan=mysql_connect (localhost,$dbkullanici,$dbsifre);
    mysql_select_db ($dbadi,$baglan) ;
    
    $sorgu = "SELECT * FROM $tablo_adi where sayfa_id='$sayfa_id' ORDER By sayfa_id DESC ";
    
    while ($sayfa=mysql_fetch_array($sorgulama)){
    $sayfa_id=$sayfa["sayfa_id"];
    $sayfa_adi=$sayfa["sayfa_adi"];
    $cat=$sayfa["cat"];
    $yazan=$sayfa["yazan"];
    $guncelleme=$sayfa["guncelleme"];
    $icerik=$sayfa["icerik"];
    }
    echo"<table align=center border=0 width=90%><tr><td>";
    echo"$icerik";
    echo"</td></tr><tr><td bgcolor=f2f2f2> <font color=orange size=1pt>: Kategori:$cat   : Yazan: $yazan </font></td></tr></table><br>"; ?>
    
    
    Arkadaşlar bu kodda karşıma hata çıkmıyor fakat $icerik diye yazdırmak istediğim veriler yazılmıyor.Kullanmak istediğim adres ise şu : http://www.sanalsayfam.com/v4.0/veri_al.php?id=1&tablo_adi=mp3&sayfa_adi=aa

    Arkadaşlar kodu ve yazdığım adresi incelerseniz hatayı daha iyi anlarsınız...
     
  2. ArkHe

    ArkHe Daimi Üye

    Kayıt:
    24 Temmuz 2002
    Mesajlar:
    812
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kocaeli
    ICQ numarası vermeseydin kimse yardım etmezdi. ;) :rolleyes:
    İyi bir tercih...

    Kolay Gelsin...
     
  3. Mingitau

    Mingitau Misafir

    1/9////////. satır hangisi ?


    No/t: / karakterlerini dikkate almayın. Makinada bi sorun va/r/////// galiba.
     
  4. LoS.ToF

    LoS.ToF Daimi Üye

    Kayıt:
    11 Ağustos 2002
    Mesajlar:
    1,088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    PHP Developer
    Şehir:
    Antalya
    :)
    PHP:
    <?

    $baglan=mysql_connect ('127.0.0.1',$dbkullanici,$dbsifre);
    mysql_select_db ($dbadi,$baglan) ;

    $sorgu "SELECT * FROM $tablo_adi where sayfa_id='$sayfa_id' ORDER By sayfa_id DESC ";
    // dostum öncelikle güzel sql cümleni kurmuşsun ama sql sorgunu çekmemişsin.
    // $sorgulama = mysql_query($sorgu);
    // yukarıdaki satırı aktif eder isen sorgun çalışır
    // 
    while ($sayfa=mysql_fetch_array($sorgulama)){
        
    $sayfa_id=$sayfa["sayfa_id"];
        
    $sayfa_adi=$sayfa["sayfa_adi"];
        
    $cat=$sayfa["cat"];
        
    $yazan=$sayfa["yazan"];
        
    $guncelleme=$sayfa["guncelleme"];
        
    $icerik=$sayfa["icerik"];
    }
    echo
    "<table align=center border=0 width=90%><tr><td>";
    echo
    "$icerik";
    echo
    "</td></tr><tr><td bgcolor=f2f2f2> <font color=orange size=1pt>: Kategori:$cat   : Yazan: $yazan </font></td></tr></table><br>"?>
    yakın bi zamanda bir dosya hazırlıyacağım sistemine ekleyerekten sql sorgularını gerçekleştirebilirsin.
    Icq numarası sende kalsın.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Kasım 2002
  5. mkarabulut

    mkarabulut Misafir

    Şaka mı bu ?
     
  6. redial

    redial Misafir

    HaxWire, amacin birilerini gicik etmek idi ise, ben oldum, haber vereyim dedim...
     
  7. ArkHe

    ArkHe Daimi Üye

    Kayıt:
    24 Temmuz 2002
    Mesajlar:
    812
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kocaeli
    Mustafa hocam kusura bakma <espirili_icerik> , <yuh_be> ya da benzeri bir tag kullanmam lazımdı...;)[Aslında cümlemin sonundaki ":rolleyes:" suratını kullanmamdaki sebep ciddi olmadığımı belirtmek içindi...]

    Kolay Gelsin...
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 4 Kasım 2002
  8. mkarabulut

    mkarabulut Misafir

    ha....
    Şimdi espriyi anladım ... :)