Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu arada kar yağdı...
Havalar soğuktu ama dün geceye kadarda kar soğuğu yoktu. Zaten 30 derece iken havalar 2-3 dereceye düşmüştü aniden anlamalıydım karında böyle aniden yağacağını. 20 cm kar var dışarda ve hala yağıyor :p
Burada da yağsa ne güzel olurdu...Kıymetini biliyosundur işallah :D
Kolay Gelsin...
ArkHe sakami yapiyorsun:D
iç anadolu bölgesinde yaşamama rağmen soğu hiç sevmem.
Kıymetini bilmek, sen hiç Kuzey Kutbunda 1 gün kaldın mı? :2:
Ciddiyim...
Ben olaya kar açısından yaklaştım.Soğuk olarak bakmadım ve ole de demedim zaten.Karlı havanın kıymetinden bahsettim.O muhtesem görüntüden bahsettim.Yoksa soguk havayı bende sevmem.Ama kar için de katlanırım.Hem biz değilmiyiz yazın kıs ayını arayan, kısın da yaz ayını arayan? Eee şu anda kış girişindeyiz.Bu da etkilemiştir yazdıkalrımda belki beni.Özlem var etkiliyor insanı...
Kolay Gelsin...
yani büyük konuşmak gibi olmasın ama zaten zoğuk kanlı bir yaratığım soğuk diyince bünyem alt üst oluyor. benim için hep yaz kalsa...
Bende 4 mevsim yaza razıyım ama Arkhe bu manzarayı senin görmeni isterdim. Gerçekten muhteşem. Buralar tamamen orman zaten ve göl. manzara gerçekten çok güzel bir ara sana bir kaç foto koyarım buraya. ;)
Off beklerim valla ne diyim:D
Teşekürler ;)
Kolay Gelsin...
// Yanlıslık oldu üzgünüm...
Nasıl yanlışlık oldu? Nerde?
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Nasıl yanlışlık oldu? Nerde?
Mesajı 2 kere attım...[Dalgınlık eseri]
Sonra da 2. mesajı sildim.Hepsi bu kadar :D
Kolay Gelsin...
burada da yagmur yagıyor ,degiselim mi?
yemre özlem gidermeye isveçe gidelim mi huzeyfeyide alıp .şahin abiyle eylem kabul ederlerse misafir oluruz :p
Kabul ederiz lafı olmaz ama 2 ay bekle nasılsa yağar o kadar masrafa değmez yaza gelin yazı daha güzel buranın :)
Mingitau
21/10/2002, 08:42
Orjinal mesajı gönderen ArkHe
Ciddiyim...
....................
Hem biz değilmiyiz yazın kıs ayını arayan, kısın da yaz ayını arayan?
......................
Kolay Gelsin...
Bahara bişi dediğimiz var mı?:D
Yok yok bahar iyidir hangisi olursa olsun :D
Kolay Gelsin...
Buralara kar yağınca görmeliyim seni hocam :D
Kolay Gelsin...
3 e çıkarak şunu bende geliom.
Eee isvec'e turlarımız başlamıştır bu tenzilattan yararlanın :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.