Tam Sürümünü Görmek İçin : Yeni style
Arzu eden arkadaşlar Kontrol Panellerinden, Forum Ayarlarım kısmına girerek Style Set: seçeneklerinden Haki'yi seçerek forumu yeni turuncu hali ilede kullanabilirler...
Henuz %100 tamamlanmasa bile kullanılır halde şu anda.
Biri deneyip fikrini yazarmı arkadaşlar?
mkarabulut
19/10/2002, 15:30
Sevmedim :D
Beholder
19/10/2002, 15:41
Bende begenmedim, zaten suanki default renkler o kadar güzelki daha iyisi sanirim cok kastirir ;)
Zaten 1-2 saatte yapılan düzenleme bu kadar olur ama genede bir seçenek olsun istedim ilerde daha ii bişey yaparız şimdilik mavi sevmeyen onu kullanabilir :)
default renkler çok iyi ama bu renklendirmede biraz değişince çok güzel olur bence
orange yerine sari olsa daha iyi olur bence:D
kahverengi tonları olsa nasıl olur?
Dün oranj idi ama simdi biraz haki oldu galiba :D Ama fenada olmadı ne dersiniz bir dahaki sefere mor falan yaparız ;)
abi sen eylemi dinlesen daha iyi olur bence yani sarı diyorsa haki yapma bence kendi can sağlığın açısından
3. bir style yaptık forum için arkadaşlar buda henuz tam bitmedi beta testerler arıyoruz :)
Petrol mavisi styleimiz hakkında ne düşünüyorsunuz?
sokrates
30/11/2002, 17:06
Orjinal mesajı gönderen Sahin
3. bir style yaptık forum için arkadaşlar buda henuz tam bitmedi beta testerler arıyoruz :)
Petrol mavisi styleimiz hakkında ne düşünüyorsunuz?
baslangic icin bile baya kotu:D
ben lacivert ve turuncu karisimi bir style isterim :)
kirmizi yesil ve mavi renklerini karistirarak daha guzel styleler cikarabilirsin:D
Sedat Atif
30/11/2002, 17:31
Bence hepsi güzel. Yalnız "Petrol" biraz karanlık geldi. Şu an "Haki" kullanıyorum. Sıkılınca Petrol'e çevireceğim.
Eline sağlık.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.