Tam Sürümünü Görmek İçin : Dijital Tıraş :)
Ateşbalığı
21/06/2004, 14:47
Bilişimci için çareler tükenmez :)
Canım memleketimin yaratıcı insanı olduğunu nasıl anladın derseniz perdelerine dikkat etmenizi öneririm :)
Sevgiler,
Benim anlamadığım bu tür perde sadece Türkiye'ye mi özel? Almanlarında var böyle perdeleri.
Benım asıl anlamadıgım kalkıp banyoya gıtmek bu kadarmı zor :) O degıl bıcagı nasıl temızlıyor bu adam?
Bence gostermelik bir goruntu olmus. Kaba tabiriyle, "tras bu yaa." :)
Kolay Gelsin...
Mingitau
22/06/2004, 00:10
Böyle traş olunmaz yahu bana ters gelir sağ tarafı alırken görüntü sol tarafını amalı ;)
muharrem_tac
22/06/2004, 00:31
Böyle traş olunmaz yahu bana ters gelir sağ tarafı alırken görüntü sol tarafını amalı ;)
Yok yok birşey olmuyor , bir süre sonra insan alışıyor , bu kez aynayı yadırgıyorsun . Saç taramak için bu yöntemi kullandım oradan biliyorum .
selami_32
22/06/2004, 20:42
Yok yok birşey olmuyor , bir süre sonra insan alışıyor , bu kez aynayı yadırgıyorsun . Saç taramak için bu yöntemi kullandım oradan biliyorum .
Muharrem abi sen aşmışsın ya dijital ötesisin. :) :)
İlgi çekmek için guzel bir yöntem bence bakın forumda bir çok kişinin ilgisini çekebiliyor.Türkiyede böyle yaratıcı insanların olması çok guzel bence hayata birazda espirili yönünden bakmalıyız ki bu dünya çekilebilir bir hal alsın.Bence güzel ve zevkli Denemek lazım:-)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.