Tam Sürümünü Görmek İçin : İngİltere:2 Makedonya:2
Bu skor ne kadar da iç açıcı öyle değil mi?Bana güzel haberlerin ve güzel şeylerin müjdecisi gibi geldi.Zaten bizimde bu ingilizlerle görülmemiş bir hesabımız da vardı. Ama onlar bizim karşımıza çıkmadan daha dökülmeye başladılar bile neyse şafak 6 ay...
2-2 iyi bir skor bizim açımızdan ama ben bugünki 5-0 ile pek tatmin olmadım. Ligi bile olmayan bir takıma dünya üçüncüsü bir takım 5 gol ancak atabildi, biraz daha çaba lazım.
abi ben maci izlemedim babamın yorumlarıı dinledim o kadar .)
Boyle gidersek ingiltereyi zor yeneriz diyor.
bence baban sadece türkiye yi izliyor bence ingiltere şu an beterin beteri durumunda ayrıca biz o adamları yeneriz
Yemreye katılıyorum.Artık bizim İngiltere mingiltere gibi ülkelere kompleksimizin olduğu dönemleri aştık.Büyük düşünmek lazım ve İngilizler bizden korksun.Zaten korkuyorlar da..Biz grubun seri başıyız İngiltere nin olduğu grubun seri başı unutmayalım.Bu gelinen nokta hafife alınacak bir nokta değil...
İsmi bile korkutuyor adamların hala bizi. Bir gol atsak tarihimizde ok ama artık bu maçta buda aşılmalı hemde ingilterede.
yok ben yeneriz diyorum almanya yı hollanda yıda yendik biz....
sonra korktuğumuz ingiliz takımlarını da dağıttık manchaster leeds filan yok biz bu ingilizleri yeneriz abi
Beholder
19/10/2002, 15:43
Bu arada Ingiltere maci ne zaman bilen varmi acaba?
Beholder
19/10/2002, 15:52
Orjinal mesajı gönderen Sahin
2003 Nisan'da.
Oof cok varmis daha. Neyse hayirlisi olsun diyelim.
EE ni diyelim hayırlısı olsun ama 1-0 olsun bizim olsun:D
Bir ara en güzel imza yarışması düzenleyip ödülü sana verecem diokles :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.