Tam Sürümünü Görmek İçin : Win2k Internet HomePage ayarlari ile ilgili
TheGreatest
17/06/2004, 13:44
Abiler oncelikle selamun alykum,bu benim ilk mesajim vatana millete hayirli olsun...
Benim makinede Win2000 Pro yuklu intenet ayarlarini degistiriyorum ve bilgisayari her kapatip actigimda home Page bizim sirketin web adresi ayarlanmis olarak aciliyor.Bunu nasil degistirebilirim.
Saygilar
Internet ayarlari derken sanirim Home Page'in ne olacagini degistiriyorsun. Makine kapanmadigi surece Home Page senin ayarladigin gibi kaliyor ama makineyi acip kapayinca tekrar sirket sayfasi Home Page oluyor dediysen:
Muhtemelen sistem dosyalarinin oldugu partition'i koruyan bir yazilim arkaplanda calisiyordur. Makine kapatilip acildiktan sonra bu partiton'a yazilan butun hersey silinip ilk hale geri donuluyordur. Boyle birsey varsa sistem yoneticisiyle gorusmen lazim cunku arkaplanda calisan yazilimin parolalarini o biliyordur.
TheGreatest
17/06/2004, 13:54
Eyvalla Acemi kardes,sistem yoneticisiyle goruseyim o zaman...
saygilar
Diğer muhtemel , domain yapıya sahipseniz sistem yoneticisi policy olarak şirket adresini eklemiştir.Her log on da yine sistem sistem yöneticisinin ayarladığı siteyi home page olarak ayarlar.Örnek aşağıdadır...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.