PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : dosyayı geri getirme?

euler
13/06/2004, 16:31
Merhaba,
Sorun aslında benim değil bir arkadaşımın başına gelen bir olay ama ben bir çözüm bulamadım. Sizlerden yardım almayı uygun gördüm. Sorun şu ki;

Aynı isimde 2 klasör var ancak içlerindeki word dökümanlarının bazılarının içeriği farklı. Birinden diğerine kopyalama yapılırken "Aynı isimli dosyalar güncellensin mi?" tarzındaki soruya yanlışlıkla evet cevabı veriliyor ve eski dökümanlar haliyle uçuyor. Bu dökümanları geri getirmenin bir yolu var mı? Kullanılabilecek bir program ya da yöntem bilen varsa, paylaşırsa sevinirim...

selami_32
13/06/2004, 16:44
eski dosyayı yeni dosyanın üstüne mi yapıştırmış? sanırım öyle bir olay. üzerine yazma durumu olduğu için. .. üzgünüm silinse idi belki ama üzerine yazılmış

saglık olsun.

saygılar.

euler
13/06/2004, 21:59
Evet üzerine yazılmış. Ben de geri getirilebileceğini düşünmüyorum yada en azından böyle bir yöntem bilmiyorum. Silinseydi dediğin gibi bazı programlar sayesinde getirmek mümkün olabilirdi ama değil. İçerisinde tezinin bir kısmı varmış. Yazık oldu sanırım! :(

hgumus
15/06/2004, 16:07
arkadaşına söyle 1 bardak soğuk su içsin :) çünkü bugün aynı şey benimde başıma geldi....ama ben naptım gittim su içtim...yuh bea ne soğuk espiri yaptım

euler
15/06/2004, 17:38
100 sayfaya yakın bir döküman gitmiş, hepsi tekrar en baştan hazırlanacak. Zor valla.
Bu durumda sanırım 1 bardak yetmeyebilir! :)

SATAN
15/06/2004, 18:43
Geçmiş olsun.. çünki burda @selami32 ni ediği gibi üzerine yazılma var, eski dosyanın Harddiskten adresleri silineli çook oluyor..

emincan
08/06/2007, 19:21
ya arkadaslar lutfen cevap yazın sımdı benım wındows dosyalarının hepsı sılınmı bunları gerı getırme olanagı varsa cevap beklıyorum:garip: