PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Fayların kırılma seslerınden hareketle ...

HunTER
09/06/2004, 17:41
Bazı seylerı acıklıga kavusturalım.. Zıra bunları sureklı tekrarlamak ıstemıyorum..

1. Bolumumuzun adı degıstı.. Dolayısıyla yayın polıtıkasıda.. Adından da anlasılabılecegı gıbı bu bolumde artık sadece bılısım odaklı konuları konusabılıyoruz..

2. Bunu yaptık cunku yapmak zorundaydık.. Cunku bı yerden sonra bu bolumdekı suıstımalın onunu alamadık..

3. Sımdıyse oldukca kararlıyız.. Artık suıstımallere tahamulumuz sıfır.. Ve suıstımal edılen her konu cope tasınmaya mahkum.. Dolayısıyla bır konuyu mecrasından kaydırırken lutfen ıkı kere dusunun.. Bılgıyı paylasmak ısterken onu paylasımdan mahrum bırakmanız da mumkun..

4. Ve son olarak.. Kuralların agır oldugunu dusunenler ıcın kuralların hafıfletıldıgı bı baska platform hazırlamaklada mesguluz.. Ama o gune dek bu kurallarla yasıycaz..

Lutfen anlayısla karsılayın..

MEHMET
10/06/2004, 19:38
/**/
:(

hakanpasa
10/06/2004, 22:50
arkadas ben bu fay hattlarinin seslerini nereden dinleyebilirim. sagol

Scorpion
10/06/2004, 23:09
Ben kısa süreli bir geyik yaptım. ve bugeyik süresinin bittiğine inandığım için yazdığım yazıyı siliyorum.

Ateşbalığı
10/06/2004, 23:10
http://www.haberx.com/news.asp??ST=1&NewsId=131494
http://www.xproduct.org/hellscreams.mp3

Sevgiler,

MEHMET
10/06/2004, 23:10
Çok komik.bence bu konuyu ayın konusu yapalım.
yok yok yılın konusu yapıp sabitliyelim
:)

BoraN
10/06/2004, 23:38
Hem o seslerin fay hattı çalışmasında elde edilen sesler olduğu ne malum?

Ayrıca dinlediğim kayıtta milyonlarca insanın çığlıkları değil, sadece bir kadın ve bir adamın bağırışları var. Geri planda da kalabalık bir mekanda rastlayabileceğimiz bir uğultu var ki; çığlık atmaktan çok muhabbet ediyorlarmış gibi.

Ayrıca islam inancına göre ölür ölmez cennete veya cehenneme gitmiyorsunuz. Kabir, kıyamet ve mahşer denilen aşamalar var bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla islam ile bağdaştırılamayacak bir iddia (uydurmaca mı demeliydim?).

HunTER'ın mesajını da sabote etmiş gibi oldum sanki.

Kısacası bir mesaj yazmadan önce:
1- HunTER'ın mesajındaki noktaları unutmayalım.
2- Yazacağımız konunun sağlamlığı ve gerçekliği üzerinde ufak bir araştırma yapalım.
3- Amacımız bigi paylaşmak değil de tartışmak ise; tartışma konusu açmak için bir süre daha bekleyelim. Çünkü ceviz.net bünyesinde, rahat bir tartışma ortamı oluşturulması için çalışmalar başlamıştır.

DotNetKid
11/06/2004, 02:52
abi nedir bu mp3 dosyasındaki sesler yaa sanki büyülü gibi ? saka yapmıyorum yarısına kadar zor sabrettim basıma agrı girdi cok acayip bişey bir de bence bu 50-60 snlik bir ses kaydı değil 2-3sn yi sadece 15-20 kere loop etmişler gibi geldi bana buarada fay hattı sesi ile insan seslerinin ne alakası var ki

ayrıca hunter ın mesajının konuyla ilgisini kuramadım :p

HunTER
11/06/2004, 03:55
Ben bu konuyu kapatayım en ıyısı :)