Tam Sürümünü Görmek İçin : Laptopunuza çay dökülürse
Laptopunuza çay dökülürse nasıl temizlersiniz? Al işte bir bela daha desktop olsa ciğerine kadar sökerim ama laptopu açmak istemiyorum nasıl temizleyecegiz yapışaıyor tuşlar ya. :kihkih:
laptopum olmadığı için bilmiyorum :D
Allah yardımcın olsun :rolleyes:
abi ilk olarak saç kurutma makinasıyla kurutman geekiyodu. yapmışındır gerçi ilk müdahaleyi ama :)
açmamak da iyi fikir tabi:super:
bizimkinede kahve döüklmüştü ama şekersizdi :D
tabi yinede klavye değişti serviste:(
Yok ya servise para vereceğime elimde eski bir kalvye var onu söker ondan laptopa bir kalvye uydururum ki IBM bile şok olur :D
sırada şu tehilikede var uyarayım.benim laptopa kahve döküldükten kısa bi süre sonra bide onu kuzenim düşürdü.karrdeşim şunu al içeri koy demişti .oda elinde savurarak götürürken elinden uçtu ve monitör kullanım dışı hala.yaptıramdık
masaüstünün monitörüne bağladım öle idare ediyorum :( senide uyarayım böyle şeylerde olabiliyor hani.gerçi senin bizim gibi servislere muhtaç durumunda yok gibi ama:rolleyes:
eger thinkpad serisi bir cihazssa, kesinlikle hic cekinme sok tuslari tek tek...
zaten onlarin altindan daha uzaga gidemedigini goreceksin cayin...
Oralari guzelce ve dikatlice temizleyip tuslari yerine takarsan sorun kalmadigini gorecen...
Bu arada tuslarin yerlesimini iyi bilmiyosan once bir fot felan cek, enim gibi gecenin bir yarisi internette thinpad klavyesi resmi arama :) :)
Son olarak imkanin varsa toshiba kullan :D :D :D
Thinkpad. Şimdi ben bu tuşları çeksem çıkarmı? Tek tek çıkarıp temizlesem olmazmı :)
cikar cikar,
bisiy olmaz,
ama abanma, zira cok cok ince tirnaklar var orada, ince bir tornavida ile, en az kullandigin tuslardan baslayarak sok hepsini
(linux kullaniyor olsan, crtl,alt,del tuslarindan basla deyecektim ama, onlar sana cok lazim su asamada, onlari en sona birak :D :D :D )
Yerine takarkende hafifce ittrip tik sesini duyman yeter...
relax();
valla şimdiden söküyormuş gibi heyecanlandım :)
not_relax();
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Laptopunuza çay dökülürse nasıl temizlersiniz? Al işte bir bela daha desktop olsa ciğerine kadar sökerim ama laptopu açmak istemiyorum nasıl temizleyecegiz yapışaıyor tuşlar ya. :kihkih:
<geyik>
<espri>
if (cay=sekerli) then
begin
writeln(' BU durumda üzerine bir-iki bardak su dökerek derişimi azalt, ve sonra kurut' + #13#10 +
'Aksi taktirde kuruması, yapışkan tuş problemini getirecekdir.');
end
else
begin
writeln(' Kurutma makinası ile kurutup, bolca gülümse.. :) ');
end;
</espri>
</geyik>
notice : bu topik kendini 5 sn içinde imha edecekdir, eğer etmezse korkmayın bidaha hiç bişi olmaz...
:super:
- geçmiş olsun
abi benim laptopum olucak varya çay mı dökerim ben
kafamı demliğe sokar çayı öle içerim ama gene dökmem ya
o alet bidaha calısmaz.. :)
at sen onu at yenisi al
veyada bana ver peh peh :):hmmm:
Ne çıtı be kardeş ne çıtı çaaattttt etti resmen yüreğim ağzıma geldi bir tuş söktüm yaylar maylar fırladı geri zor taktım.
Aman kalsın ya biraz ses çıkıyor zor basılıyor tuşlara ama idare eder yenisini alana kadar :)
Space bar dan felan mi basladin kardes sokmeye :))
Sahin kardes, nooldu?
calisiyomu?
Valla ustat shift öyle ses çıkarınca ne biliyim içim bir tuhaf oldu kıyamadım zaten 5-6 tuşta sorun var bende mümkün olduğunca basmamaya çalışıyorum zaten Enter basa basa düzeldi yeniden idare ediyoruz saolasın ;)
Bana cihazin tam modelini yazarsan, klavye arastirabilirim senin icin :super:
Ben bulurum üstat teşekkürler ilgin için. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.