Tam Sürümünü Görmek İçin : Internet üzerinden para tahsilatı
Herkesin bildigi, internet siteleri uzerinden kredi kartı tahsilatı yapma işlemini, sitem üzeriden yaptırabilecegim saglam yurt dısı firmaları hakkında, deneyimi olan insanların bilgilerini almak istiyorum.
bu konuda bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?
şimdiden saolun. iyi çalışmalar..
Bu tür sitelerde genellikle para alımında 1,5 - 2 ay gibi gecikmeler meydana gelir. Yani bugün yapılan bi ödemeyi ancak 2 ay sonra nakit olarak alabilirsiniz.
ikobo.com
Benim üyeliğim var bu siteye. Fakat hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşlar var ve memnunlar. Ayrıca sanırım bide paypal.com vardı (ki bence daha sağlamdır...)
çok teşekkür ederim
baska bildigin adresler ve faiz oranları kucuk olanlar parayı daha az zaman içinde yollayanlar. ve ortak ödeme ekranı tarzı deilde CC sorgulama hakkı tanıyanlar varsa yazarsan sevinirim...
Mingitau
06/06/2004, 02:22
İllaki yurt dışı demiyorsan www.akk.com.tr
Worldpay, verisign ilk aklıma gelenlerden
yurt dısı olması sart deil blakis turkiyede olursa daha iyi olur. fakat turkiyede bu sistemi gercekten belirli standartlara ve sorunsuzluga baglayan firmalar olmalı baska onerileriniz var mı ?
2checkout.com
paysystems.com
bunlar benim bulduklarım bunlarla calısan bilgi sahibi olan arkadaslardan deneyimlerini paylasmalarını istiyorum.?
türkiyede garanti ve yapı kredi böyle bir hizmet sağlıyor diye biliyorum.
paypal Türkiye'den üyelik kabul etmeye başladı (en azından benim yeni haberim oldu). Fakat para tahsilatı yapmamız için bankaların akredite olması gerekiyor galiba.
bunu duyduguma sevindim ama teknoloji ve hizmet olarak türkiyenin daima geriden gelmesi berbat bişi.
çook saolun arkadaslar baska paylaşmak istedikleriniz için yazın bende elime gecenleri yazarım.
kendinize iyi bakın...
mavi_ruhum
28/06/2004, 16:13
Pardon ama bu sitelerin sitemize sunduğu hizmetin bedeli yaklaşık olarak ne kadar acaba.Bilgisi olan var mı?
Birde Net üzerinden online satış yapan bir site net pos ve shopping basket yazılım paketleri ile birlikte ne kadara malolur acaba?
www.shareit.com da galiba bu hizmeti sağlıyordu
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.