PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop Ogrenmek Istiyorum

usta-A
21/05/2004, 22:50
bunu anlatan aciklamali bir turkce site varmi ?

Ateşbalığı
21/05/2004, 23:06
*www.webdersleri.com -- Ben çok yaralanmıştım.

*www.photoshop.sayfasi.com
Aslında bunlara hiç gerk yok googlede PhotoShop diye arattığımda bunlar çoktı.

*http://www.google.com.tr/search?q=PhotoShop&ie=UTF-8&hl=tr&btnG=Google%27da+Ara&meta=lr%3Dlang_tr

Sana genel bir bakış açısı olarak şunu söyleyebilirm:Önüne hangi pro gelirse gelsin önce o pro ne yapmak için hazırlanmış onu öğren ki bu pro için bunu zaten biliyorsundur.

Daha sonra bu pro o yapılmasını istediği şeyleri hangi araçları kullanark yaptırmak istiyor sorusu paralelinde bütün tool larını incele.Hepsini dene.Genel bir bilgi edinmeye çalış.Ve ayrıntılara materyaller çerçevesinde yavaş yavaş dal.Kolaydan zora doğru.

Bu öğrenme çabanda başarılar.

Sevgiler.

GoldenAxE
27/05/2004, 10:23
bunu anlatan aciklamali bir turkce site varmi ?
Photoshop u öğrenmek için önce temel taşlarını yani kısa yol tuşlarını filterları ayarları öğrenmen gerekli bence sen en iyisi photoshop ün helpini biraz kasrıştır sonra netteki türkçe derslere bak onlar sadece ilk adım olacaktır bevel, filter ayarlarıyla oynamayı öğrendiğinde netteki profesyonel photoshop sitelerindeki dersleri yapmaya çalış git gide geliştiğini fark edersin

emel60
13/05/2007, 15:14
sıfırdan baslayanlar için de anlatırmısınız ltf ortaya resim nasıl nerden getiricez

meksi
13/05/2007, 16:24
Photoshop kolay bir program degil. Öncelikle bu programla amacladigin ne? Baski veya web dizayn ise tamam. Ama birkac basit islem ise bunu daha ucuz programlar da hallediyor.

Ben baslarken sunlari ögrenmeye calismistim:

1. Katmanlar (Layer) Nedir ne ise yarar?

2. Dekupe nasil yapilir? Ne ise yarar?

3. Isik, kontrast ve parlaklik ayarlari (hala eksiklerim var)

4. Resim formatlari (JPG, TIFF, PNG, GIF)

Filter olayi ilk etapta ögrenilmesi gerekmeyebilir kanimca. Zamanla zaten o konuya gecis olacaktir.

Saydigim konulardan basla bence, böylece programin mantigini cözmüs olursun.

PlayG7SeveN
14/05/2007, 12:59
arkadaşlar photoshop örenmek istiyorsanız .. paylaşım parogramları emula, dc++ gibi programlarda photoshopun ve başka programaların görsel anlatım videosunu bulabilirsiniz...(tükçe olanlarıda mevcut)

eğer türkçe görsel anlatım cd si isterseniz bende birtane var...tabii bunu ancak korgo parası + belli bir fiyata yollayabilirim..

Poseidon
14/05/2007, 13:06
Arkadaşlar, sadece şunu söylemek isterim ki eğer bir insan bir şeyi öğrenmeyi kafasına koyduysa ve önünde internet gibi bir kütüphane varsa, gerisi boştur.

Lampard
14/05/2007, 13:38
youtube de görmüştüm geçenlerde photoshop görsel egitim videousu çokda hoş bişidi idi sanırım şu pc dergilerinin verdiği cd lerinden birisi idi vede türkçe anlatim çok kolaydı.

grafikersemih
17/05/2007, 17:26
mrb arkadaslar

G-Ö-L-G-E
17/05/2007, 18:54
www.dersvar.com buradanda uzmanların gönüllü videolu derslerine ulaşabilirsiniz. Photoshop, max, vs. ... ilk öğrenim için uygun.