PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ABD izin istiyor

Sahin
05/10/2002, 20:05
ABD, TÜRKİYE'DEN İZİN İSTİYOR
Çankaya Köşkü'nde dün toplanan Irak Zirvesi'nin gizli gündeminin ABD'nin olası bir Irak operasyonu nedeniyle başta İncirlik olmak üzere askeri üslerin kullanılması yönündeki resmi talebi olduğu ortaya çıktı. ABD, hava sahasının açılmasını ve İncirlik'teki uçak sayısının artırılmasını da istedi.

ee++
05/10/2002, 21:44
****yı alırsınız demek lazım...

ee++
05/10/2002, 21:46
Bu arada, yalanlama geldi:

Başbakan Bülent Ecevit, olası bir Irak operasyonu için Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’den bir üs talebi olmadığını söyledi.

ee++
05/10/2002, 21:47
Bu da ilginç tabi:

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şükrü Sina Gürel, Amerika’nın Türkiye’den resmen üs talep etmesiyle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

hmustak
06/10/2002, 00:04
ya ayladır yazıyorum şurada,
bunlar asıl teröristin başı! Madem bukadar tehlikeliydi de niye sattılar Iraq'a !
Madem sattınız, n,ye şimdi bu yaygara...

Peki amerika kardamı? Malı satarken kazanılan para ve o malı yok edebilmek için harcanan para...

Terörizmi ve terörizmin başı olan her noktayı, kendi çapımda kınıyorum, kınamaya devam edeceğim.

notice: Iraqda yaşayan ve gelecek planları yapan yeni çiftleri, gençleri çocukları düşünün. Kendinizi biran olsun onların yerine koyun. Yada bir avuç "çalı çırpı" yığınına denk gelen o adamın ağzından akan hırs salyalarını...

çalı çırpı = bkn ing-türk sözlük...

Go
07/10/2002, 04:19
Orjinal mesajı gönderen hmustak

notice: Iraqda yaşayan ve gelecek planları yapan yeni çiftleri, gençleri çocukları düşünün. Kendinizi biran olsun onların yerine koyun. Yada bir avuç "çalı çırpı" yığınına denk gelen o adamın ağzından akan hırs salyalarını...

çalı çırpı = bkn ing-türk sözlük...

çalı çırpıyı biliyoruzda hakan notice den pek bişey anlayamadım

ona hangi sözlükten bakiim:)

mkarabulut
07/10/2002, 10:20
Orjinal mesajı gönderen ee++
****yı alırsınız demek lazım...
İyi güzel de... Hangi liderimiz diyecek bunu...
Beni bi günlüğüne lider yapsalarda ben yıldızsız söylerim :)

Bozo
07/10/2002, 10:32
şuan için bir talep yok ama mecbur isteyecekler.incirlik,diyarbakır varken başka yermi bulacak.ama bu sefer dananın kuyruğu kopar. olayın ardındaki kürt devleti günyüzüne çıkınca ortalık yıldızlara bürünecek.hemen müdahele etmeliyiz onlara.çıktıkları deliklere geri girmeliler onlar.yoksa ikinci kurtuluş harbi gelir.:hmmm:

Ömer
07/10/2002, 10:43
evet arkadaşlar ırak şimdiye kadar bir tehlike oluyordu diyorlar fakat ırak son 9 yılda kimsenin burnunu dahi kanatmadı ama kanayan ve kanatılmak istenen burun ırak abd nin ve onun yandaşlarının tek isteği orta doğudaki petrol bildiğimiz gibi filistin de vuruluyor çünkü filistin kilit bölge orayı geçtilermi ırak falan onlara vız gelecek çünkü ole deüilmi .
saygılarımla