PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : notepad bozuldu

mthT
14/05/2004, 20:58
7 senedir bilgisayar kullanıyorum ne gördüm ne duydum ama notepad bozuldu.. kullandığım sistem windows xp sp1. notepad çift tıklayınca açılmıyor, ilişkili dosyalar açılmıyor, ie'da kanyağı görüntüle çalışmıyor... bunu bi yerden yüklemek mümkün mü. notetab lite diye bi program çektim gayet hızlı ve kullanışlı ancak kaynağı görüntüle seçeneğini bu programla çalıştırmak için ne yapabilirim?

selami_32
14/05/2004, 21:09
notetab programını beğendiysen onun ismini notepad yap windowsun içinde notepad.exe dosyasının üzerine yapıştır olsun bitsin

ibrahimsalih
14/05/2004, 21:46
Bu olay benim başıma da gelmişti. Başka bir bilgisayardan notepad'ı kopyalayıp windows dizinine yapıştırın. Bende sorun düzelmişti, bir deneyin isterseniz

Ziyaretci
15/05/2004, 14:26
windows (sanırım XP den sonra), temel programlarını (notepad gibi) kontrol ediyor, üstüne yapıştırınca düzeltiyor. Notepad yerine falan başka program kullanmak istiyorsanız bir kaç yere daha kopyalamanız gerekebilir.. (dllcache falandı heralde..) en iyisi notepad.exe yi aratıp, her gördüğünüz yerde overwrite etmek.. ama sıralama önemli, önce cachelerdekiler i overwrite etmek lazımdı galiba yannış hatırlamıyorsam..

Ali Sarı
15/05/2004, 14:56
NotepadEx kullanın :)

http://notepadex.cjb.net/

mthT
15/05/2004, 15:06
saolun hallettim :)
ziyaretcinin dediği gibi arattım. karşıam bir de system32 kalsöründe çıktı, ancak simgesi falan değişmiş ve boyutu 3kb dı. windows ana klasöründekini system32ye kopyalayınca durum düzeldi..

teşekkürler..