PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : reseller hosting?

euler
14/05/2004, 01:25
Merhaba arkadaşlar,
Kaliteli, güvenilir, fiyat-performans oranı yüksek olan bir reseller hosting arıyorum. Yurtiçi yada yurtdışı farketmez ancak öncelik yurtiçindedir. Şu an kullandığım hostu bırakmayı düşünüyorum, bu konuda bir önerisi olan varsa, burada paylaşırsa sevinirim.

Genel anlamda aradığım özellikler şöyle;
Linux host (php+mysql+perl)
Minimum 1 gb alan
Minimum 20 gb bandwith
Minimum 50 adet alanadı ekleyebilme
Minimum 150 adet subdomain
Minimum 150 adet mysql
Pop3 Mail Hesabı
Plesk yada cPanel kontrol paneli
WHM domain kontrol paneli
vs...

Okan
14/05/2004, 04:09
Merhaba Size yardımcı olabilirim www.registerhosting.net/reseller.php (http://www.registerhosting.net/reseller.php) adresimizden reseller paketlerini detaylı olarak inceleyebilir sitemizden referanslarımızada göz gezdirebilirsiniz.

48 Saate bir tum bayi ve sitelerin yedeklenmesi ( Genel Backup )
Böylece veri kaybı 99 yılından bu güne %0

Paket: Mini ( Linux redhat 9 )
Hosting Alanı: 750 MB
Trafik: 20GB / Aylık
Domain Barındırma: Sınırsız
MySQL DB: Sınırsız
Subdomain: Sınırsız
SSL: Var
Kendi Nameserverlarınız: Evet
Email: Sınırsız ( pop3 )
Webmail: 3 arabirim
Kontrol paneller: WHM 9.2 - Cpanel9.4 Türkçe ve ingilizce secenekleri
Wap - Gprs - cgi - shtml - php4 - php3
Şifre korumalı sınırsız dizin

Reseller Mini Aylık 10$ bir defaya mahsus kurulum ücreti 5$
----------------------------------------------------------------------------------

Paket: infinity ( Linux redhat 9 )
Hosting Alanı: 1.7 GB
Trafik: 40GB / Aylık

Reseller Infinity Aylık 15$ bir defaya mahsus kurulum ücreti 5$
----------------------------------------------------------------------------------

Paket: Perfect ( Linux redhat 9 )
Hosting Alanı: 3.7 GB
Trafik: 65GB / Aylık

Reseller Perfect Aylık 28$ bir defaya mahsus kurulum ücreti 5$
-----------------------------------------------------------------------------------

Paket: Professional ( Linux redhat 9 )
Hosting Alanı: 6.7 GB
Trafik: 150GB / Aylık

Reseller Perfect Aylık 48.95$ bir defaya mahsus kurulum ücreti 5$
------------------------------------------------------------------------------------

Müşterileriniz bir hosting hesabında birden fazla domain barındırmanın zevkini yaşasın
8.5$ domain tescili - Online Domain paneli rahatlığını yaşayın
Cpanel Hazır Nuke: Müşterilerinize 5dk içinde nuke kurun
Tüm Siteleri yönetin size özel paketler - full bandwith yönetimi
Anında Askıya alma - Açma kapama - Listeleme
7/24 Teknik destek - Telefon - Msn - Ticket - Email

Saygılarımla Okan
info@registerhosting.net

euler
19/06/2004, 16:59
Üstteki mesajı yazalı 1 aydan fazla bir süre olmuş. Ancak hala aradığım özelliklerde bir host bulabilmiş değilim. Her taraf hosting firması(!) dolu. Çoğu yerde fiyatlar ve sunacağını iddia ettiği hizmetler çok aldatıcı. Bugün aktif olan bir hosting firması(!)nı yarın kapanmış olarak görebiliyorsunuz. Hiç bir güvenceniz yok. İnce eleyip sık dokumak zorundasınız, zorundayız.

Türkiye'den bir host ile çalışmayı düşünmüyorum, yabancı arıyorum. (Aslında onlarda da durum pek farklı değil.) Güvenilir ve fiyat performans oranı yüksek bir reseller tavsiye edebilecek olan varsa tekliflere açığım.

Bu arada ceviz.net odeonweb.com 'u kullanıyor bildiğim kadarıyla. Acaba güvenilirlik ve memnuniyet oranı nedir?

euler
19/06/2004, 17:01
Bu arada Okan, sözüm meclisten dışarı, senin mesajının altına gelmesi nedeniyle yanlış anlaşılmasın. Alakası yok. Genel anlamda konuşuyorum. :)

Zerzevat Adam
19/06/2004, 17:51
Okan sizin hesaplar güzelmiş..

HoTBeK
19/06/2004, 18:10
okan serverler sizin mi, datacenter nerde?

Okan
19/06/2004, 21:08
Merhaba,
Hotbek özel soruları ve daha fazla bilgiyi email yada pm atarak alabilirsiniz. Forumda tüm detayları anlatmak uzun olacak.

- Sunucular EV1 ve nac olmak üzere ayrı datacenterlarda yer alıyor.
- iki ortak firma çalışıyoruz Mersin - İzmir merkez olmak üzere Antalya,Adana,Aydın Şehirlerinde bayi ve yetkili satıcılar bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi için iletişim kurarsanız yardımcı olabilirim. Ayrıyetten paketler standart olmak zorunda değil yani dilediğiniz özelliklerde kendinizde paket yaratabilirsiniz.

Okan
19/06/2004, 21:17
Cornelius13 Eğer istersen neden olmasın ben sana dünyanın en iyi firmasını önereyim hemen

www.verio.com (http://www.verio.com/) Fiyat konusunda çok yüksek ama şunu bilmeni isterim benimde ve tüm host firmalarınında o firmadan bağlantısı geçer yani hosting dünyasının kalbidir. Sağlam paketler aylık 149$ dan başlıyor en düşük.

- Bir çok firma düşüyor kaçıyor demişsin çok doğru
benim sana önerim sadece şu FATURA KESMEYEN şirketten reseller değil email bile alma.
Fatura kesenden hizmet alırsanız ne kaçar ne gider nede kapanır kapanmaz değil elbette her firmada sorun olacak makina bu bir tarafından patlak yapar elbet
ama önemli olan 48 saat içinde aldığınız hizmeti aynen size geri getirmektir verikaybı olmadan hizmet budur benim düşüncem ..

HoTBeK
19/06/2004, 21:27
Tamam saolasın.

Ayrıca Okan çok güzel söylemiş kaçan gidenler hakkında.

euler
19/06/2004, 22:19
- Bir çok firma düşüyor kaçıyor demişsin çok doğru
benim sana önerim sadece şu FATURA KESMEYEN şirketten reseller değil email bile alma.
Fatura kesenden hizmet alırsanız ne kaçar ne gider nede kapanır kapanmaz değil elbette her firmada sorun olacak makina bu bir tarafından patlak yapar elbet
ama önemli olan 48 saat içinde aldığınız hizmeti aynen size geri getirmektir verikaybı olmadan hizmet budur benim düşüncem ..Ben de bundan bahsediyorum aslında. Son 5 senedir bir çok hosting firması ile çalıştım. Şu ana kadar işte budur diyebileceğim bir firma kesinlikle göremedim. Kayıt ettirdiğim domainleri daha sonradan kendi adlarına çeviren, domainlerimi kaybetmeme yol açan firmalarla bile çalıştım. Hesap açtıktan 1 ay sonra ortalıktan kaybolan da oldu. Bu yüzden gerçek bir firma ile çalışmanın önemini kavrayabilmiş durumdayım. Güven konusu çok önemli. Bir de şu var. Yabancı hosting firmaları ile ülkemizdekiler arasında fiyat açısından da fark var? Bugün Türkiye'nin yüksek seviyeli hosting firmalarının fiyatlarını incelediğinizde aradaki fiyat farkını görmemeniz mümkün değil.

"Fiyat + Güvenilirlik + Performans + Teknik Destek"
Bunlar gerçekten çok önemli.

Scorpion
20/06/2004, 23:11
Şunu söyleyeyim. Okanı bu forumdan tanıyorum. Ama diğer bahsettiği ortak çalıştıkları şirketi biliyorum. Ve şirketden bir kaç kişiyi şahsen tanıyorum. Şahsen düşüncem okanın ve diğer şirketin bu işin üstesinden iyi geldikleri yönündedir...