Tam Sürümünü Görmek İçin : forumla ilgili hatalari burda mi ?
norda_krepusko
05/10/2002, 02:07
yazacagiz,
herneyse, ayarlarda, tr saati icin gmt-1 diyor, halbuki tr gmt+2 de, gormusken bildiriim istedim..
Valla saati ilk ayarladığımda doğru idi ama sonradan durdumu ne :p
İlgin için teşekkürler bu konu genel konularda daha uygun olur oraya taşıyalım.
Şimdi tamam sanırım? Saat şu anda 1.20 mi orda?
norda_krepusko
05/10/2002, 02:20
124 ama benim hizimdan kaynaklaniyo olabilir 3 dakika :)
konuyla ilgisiz ama avatarin gözume carpti bir anlami varmi?
eftt,sayin norda_ krepusko arkadasimizin avatarinin anlamini bem de merak ediom,cok ilginc geldi:super:
mkarabulut
05/10/2002, 10:45
Üstad hoşgeldin.
Oldukça sıradışı bi giriş yapıp, ilk mesajıda hata demişsin. :)
Ooo krepusko hoşgeldin.. Gel gel burası daha sakin, aklı başında adamlar var..
:)
bence mısırdaki kötü bir fotoğrafçı mumya amacamın portresini kötü çekmiş bu arkadaşta oraya koymuş gibi geliyor
norda_krepusko
06/10/2002, 02:22
eyooo nerdeyse, butun ustadlar burdaymis... ohh ohh super oldu buraya denk gelmemiz... redial ustaya da bildirsek deyom... ustad ee++ in dedigi gibi burasi hem sakin hemde daha akli basinda insanlar var...
hemde yanitlar cok hizli falan..
neyse... gunluk begeni girizgahimizi tamamlayip, konuyu ozetleyeyim, mi ?
1- avatar benim PhotoImpact 6 nasil calisir, ne ise yarar denemelerimde, kocaman bi resimden manali bulabildigim tek kisim, bi sii andiriyo ama nedir bilemeyom bende... ama karizmatik :) bi goruntusu var gibim...
2- sayin rapsodi; dedik hata deye ama anlatamadim, ki, beceriksizim ben, turkiye gmt-1 diyo, halbuki biz gmt +2 de degilmiyiz ? neyse, forumun saati de yanlismis, oda duzelmis oldu... aslinda niyetin kotusunden eser bulunmuyo, gozume carpti, nasil etsek, sessizce forum yoneticilerini haberdar etsek dedim di...
3- herkese selam diyip diger konularada baliklama daliveriim ben bi... tesekkurler ilgi alaka vs. icin...
<bu_arada>
bu forumun renkleri degismesin guzel bence...
</bu_arada>
Benim foruma geldigim ilk gunden beri gozume batiyor.. Turkiye GMT+2'dedir, niye tartisiyoruz?.. :rolleyes: :)
Ama şu andaki yaptığım ayar tam GMT, eski ayar doğru GMT-1 idi ve hatalıydı ama şu anda GMT+2 değil. :tabi: :iih:
ibrahimsalih
16/11/2002, 20:56
Merhaba
Forumda fazla arama yapamadım kusura bakmayın eğer sorulduysa...
Foruma aynı makinadan bağlanan iki kişinin kendi nickleriyle girmeleri için temporary internet files deki cookieleri silmemiz gerekiyor.
Bunu her seferinde yapmamamız için foruma bir çıkış yap bağlantısı koyulabilir mi acaba?
3 yerde çıkış yapmak için link var İbrahim. İkisi ana sayfada. En altta "bağlantıyı kes" ve "Bütün forumları okundu say". Diğeride cevap yazarken cevap yazma alanının üstünde nikinin yanında "bağlantıyı kes" şeklinde. Bunlar forumun default çıkışları başka nereye yapsak uygun olur acaba?
ibrahimsalih
16/11/2002, 21:05
Teşekkür ederim.
Görememişim bu linkleri :D.
Alışkanlık üzere forum menüleri içinde arıyordum çıkış bağlantısını...
Benim gibi hayatini usibility e adamış biri bu konuya el atmalı diye düşündüm :p
Evet Çıkış linklerinde bir sorun oldugu kesin bence her sayfanın bir yerinde o andaki kullanicinin ismi ve cikis yapmasi için bir link olmali!
Melsela uste
Ceviz Forum » GENEL KONULAR » Hayata Dair » forumla ilgili hatalari burda mi ? yazan yerin hemen altında yada ustunde bir yerde olabilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.