Tam Sürümünü Görmek İçin : PHP Host tavsıyesı/teklıfı?
Suan calıstıgımız Progen ısımlı fırmayla teknık bazı sorunlarımız var.. Ozetle onların ve Telekom'un DNS sunucuları arasındakı kopukluk nedenıyle bazı alanadlarımız bazı gun ve saatlerde cozumlenemıyor, dolayısıyla sıtelerın yayınları aksıyordu..
Ne Telekom ne Progen sorunun cozumleyemedıklerı (yada cozumlemek ıstemedıklerı) ıcınde kendımıze bı baska host arıyoruz..
Ihtıyac duyduklarım, (aslında suan sahıp olduklarım ve vazgecmeye pek nıyetlı olmadıklarım)
PHP4 ve MySQL4 destegı,
Asgarı 250 MB alan,
5 verıtabanı,
5 fızıksel hostıng 15 domaın, sınırsız subdomaın yonlendırme,
Sınırsız posta hesabı,
Webmaıl ve Webıstatıstık destegı
ve tabı tum bunların yonetebılecegım bır kontrol panel
Eger bu sartlara uygun ve tercıhen yerlı bır hostıng fırması bılıyorsanız tavsıyede bulunurmusunuz?
Not: Ilk paragraftakı teknık acıklamayı benzerı bı sorunla karsılasmamak ıcın yazdım aslında.. Yanı bu cok onemlı.. Bır daha alanadı cozumlenemedıgı ıcın sıte yayının aksamasını ıstemıyorum.. Gercı bu nasıl krıtık edılır onuda bılmıyorum..
Sımdıden tessekkurler...
Merhaba Hunter,
Aslında tavsiye istemişsin ama yinede katılmak istedim konuya.
Sunucularım Yurtdışında. Fakat 7/24 Online ve ulaşılabilir - süratli ftp ve kontrol.
Özellikler arasında:
- 48 Saate bir yedek alımı
- Cpanel 9.4 Türkçe ve ingilizce seçenekleri ( Hazır nuke kurulumları ve scriptler vs. )
- PHP4 ve MySQL desteği
- Bir pakette birden fazla alan adı barındırabilme
- Sınırsız Subdomain ve yönlendirme ( www.isim.isim.com (http://www.isim.isim.com) seklinde kullaniladabilir )
- Sınırlı posta hesabı ( pop3 )
- Webmail: 3 adet profesyonel arabirim
- Domain tescillerinde online gerçek zamanlı paneller
- 7/24 Online destek - Telefon - Msn - Ticket - Email
Network ten bazı ufak detaylar
:: Verio Gigabit Ethernet to Internet 3000Mbps Max.
:: Verio #2 OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Verio #3 OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Verio #4 OC3 Link to Internet 65Mbps Max.
:: Verio #5 OC3 Link to Internet
:: Time Warner GB Link to Internet 2000Mbps Max.
:: Cogent GB Link to Internet 2500Mbps Max.
:: Allegiance GigE Link to Internet 2000Mbps Max.
:: Allegiance #2 GigE Link to Internet 255Mbps Max.
:: MFN GigE Link To Internet 255Mbps Max.
:: MFN #2 GigE Link To Internet 65Mbps Max.
:: MFN #3 GigE Link To Internet 65Mbps Max.
:: Savvis OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Williams Gigabit Link To Internet 255Mbps Max.
:: ELI DS3 Link to Internet 75Mbps Max.
www.registerhosting.net (http://www.registerhosting.net) veya bana email yazarakta detaylı bilgi alabilirsin.
php konusunda bana yardım ettiğinide hatırlarım yardımlaşmak karşılıklıdır diye düşünüyorum belkide zamanı gelmiştir. ;) Mümkün olduğunca yardım edebilirim.
Saygılarımla Okan
info@registerhosting.net
onsmart.net'i rahatlıkla tavsiye edebilirim
uin: 68699625 buradan bana ulaşırsan "KALITELI" yurtici sunucuda istediklerini verebiliriz. Ayrıca 1 AY geri odeme garantisi veriyoruz...
Volkan Uzun
17/05/2004, 09:19
lafim kimseye degil ama muhendislikte olcum esastir.,
kaliteli ne demektir ?
mesela okanin aciklamasi cok guzel olmus uptime haric hersey var
Doğrudur tabii...
:: Verio Gigabit Ethernet to Internet 3000Mbps Max.
:: Verio #2 OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Verio #3 OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Verio #4 OC3 Link to Internet 65Mbps Max.
:: Verio #5 OC3 Link to Internet
:: Time Warner GB Link to Internet 2000Mbps Max.
:: Cogent GB Link to Internet 2500Mbps Max.
:: Allegiance GigE Link to Internet 2000Mbps Max.
:: Allegiance #2 GigE Link to Internet 255Mbps Max.
:: MFN GigE Link To Internet 255Mbps Max.
:: MFN #2 GigE Link To Internet 65Mbps Max.
:: MFN #3 GigE Link To Internet 65Mbps Max.
:: Savvis OC3 Link to Internet 255Mbps Max.
:: Williams Gigabit Link To Internet 255Mbps Max.
:: ELI DS3 Link to Internet 75Mbps Max.
- Bu tür bi bilgiler insanı aydınlatır elbette. Ama bukadar güçlü internet bağlantısını 1000 bilgisayarın paylaşması nerede 4-6 bilgisayarın paylaşması nerde. Benim kalite anlayışıma göre (ki bu şahsi bi görüştür) kaliteyi rakamlarla, kelimelerle ifade etmek çok güçtür. Kalite sadece yaşanarak anlaşılır.
Bildiğiniz gibi son zamanlarda ortaya yüzlerce hosting firması çıktı. Resellerlar oldu. Onların resellerları oldu. Kimisi battı. Kimisinin kontak için belirttiği telefonu aradığımızda karşımıza büfe çıktı. Ben hiçkimseye birşey demiyorum ama "benim hostingimi" insanlar denesin görsün. Öyle kafa karıştıracak/aldatıcı olabilecek rakamlar vs. benim için çok birşey ifade etmiyor. Eğer birisi benden hosting almak istiyorsa, konuşuruz merak ediyorsa da rakamları, sunucunun yerini, bağlantılarını yada ne bilmek istiyorsa söyleriz.
Sanırım biraz baş ağrısı yaptım... Affola.....
psikopat®
20/05/2004, 14:19
HunTER, bi şu adrese bak istersen.
www.canaca.com
Evet arkadaşlar vermiş veriştirmişsiniz.Ama birçoğunuzun bu işlerin içinde olmadığını açıkça anlayabiliyorum.Bu dns çözümleme problemi hosting firmaları ile alakalı değil.Ttnet ile alakalı bir durumdur.Hostinglere bu şikayetleri yapana kadar TTnet'e yapsanız belki düzeltirler.
(Progen hosting ile bir ilgim yok )
Progen hosting Türkiye'nin kaliteli ve sağlam firmalarından biridir.Telefon açınca karşınızda büfeci bulmazsınız arkadaşın dediği gibi.Karalama yapmayın lütfen
Konu ile cok alakasi yok ama burada konusulunca aklima geldi , sunucunun uptime'ina bakmak .
10:06am up 358 days, 6:47, 1 user, load average: 0.06, 0.02, 0.00
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.